Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • 9 неймовірних вражень, які можна отримати тільки в Європі
    • У США знайшли жінку, яка 42 роки вважалася зниклою
    • Свята без боргів: як розписати бюджет, щоб не набрати зайвого
    • Росія тепер може відмовитися від мирних переговорів: що змінилося
    • В Україні переписали ціни на картоплю: скільки тепер коштує кілограм
    • Які фрукти можна виростити у своїй квартирі: ви про це навіть не здогадувалися
    • Не одиночка: вчені знайшли єдину змію, яка полює зграями
    • Банки перейдуть на “євростандарт”: як зміняться перекази українців
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як приготувати смачний омлет за п’ять хвилин

    Як приготувати смачний омлет за п’ять хвилин

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Листопада 2023, 10:551 Min Read Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоранку ми думаємо, що приготувати на сніданок. Цей прийом їжі має бути ситним, корисним, смачним та швидким у приготуванні. Саме тому пишний омлет – найкращий варіант для чудового сніданку.Разом із “Главредом” за п’ять хвилин ми приготуємо смачний та корисний омлет. Для нього вам не доведеться вибирати в магазині якісь дорогі інгредієнти — ви знайдете точно все у себе в холодильнику. Цей рецепт урятує вас, якщо вранці немає часу на приготування.

    Як приготувати пишний омлет за п’ять хвилин

    Інгредієнти:

    яйця великі – 2 шт.;молоко — 150 мл;буженина або бекон;помідори чері — 4 шт.;спеції, цибуля, сухий часник — до свого смаку.Спосіб приготування:

    Духовку розігріваємо до 180-200 градусів. Беремо невелику форму для запікання, змащуємо її оливковою олією або вершковим маслом.Помідори та цибулю порей миємо, нарізаємо їх кружальцями та красиво перекладаємо у форму. Зверху накладаємо кілька скибочок буженини або бекону.Яйця миємо, розбиваємо у тарілку та заливаємо теплим молоком. Все збиваємо вінчиком протягом 2 хвилин, солимо і додаємо спеції до смаку. Яєчну суміш заливаємо в деко і ставимо в духовку.Як тільки омлет стане пишним, вимикаємо духовку, даємо охолонути та подаємо на стіл.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    9 неймовірних вражень, які можна отримати тільки в Європі

    15:39

    У США знайшли жінку, яка 42 роки вважалася зниклою

    15:32

    Свята без боргів: як розписати бюджет, щоб не набрати зайвого

    15:23

    Росія тепер може відмовитися від мирних переговорів: що змінилося

    15:14

    В Україні переписали ціни на картоплю: скільки тепер коштує кілограм

    15:06

    Які фрукти можна виростити у своїй квартирі: ви про це навіть не здогадувалися

    14:55

    Не одиночка: вчені знайшли єдину змію, яка полює зграями

    14:46

    Банки перейдуть на “євростандарт”: як зміняться перекази українців

    14:38

    Санкції “душать” РФ: енергетичний сектор зазнає катастрофічного тиску – дані Міненерго

    14:31

    82% дітей спілкуються російською: серед школярів зафіксували “відкат” від української мови

    14:22
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.