Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Вже сьогодні: у Раді анонсували гучне рішення Зеленського
    • Користувачів Android просять терміново оновити свої пристрої: що сталося
    • Вчені б’ють на сполох: сонячний суперспалах підняв радіацію до рекорду за 20 років
    • Ухилянтів чекає новий вал “репресій”: хочуть максимально ускладнити життя
    • Принц Гаррі пожартував про Трампа та дорікнув американцям на телебаченні США
    • Банки посилили правила фінмоніторингу: які перекази масово перевіряють
    • У The Economist розкрили, що має зробити Європа, аби врятувати Україну
    • Україна отримує мільярди, але не відчує їх: старі борги “зжирають” транш МВФ
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Березня 2024, 21:341 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою.

    Інгредієнти для приготування сирників:

    • домашній сир  — 600 г,
    • яйце  — 1 шт.,
    • цукор  — 4 ст. л.,
    • ванільний цукор — 1 ч. л.,
    • манна крупа  — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
    • олія для смаження.

    Приготування сирників:

    • До сиру додайте  яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
    • Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
    • Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
    • Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
    • Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
    • Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    їжа рецепт сирники
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Вже сьогодні: у Раді анонсували гучне рішення Зеленського

    14:05

    Користувачів Android просять терміново оновити свої пристрої: що сталося

    13:30

    Вчені б’ють на сполох: сонячний суперспалах підняв радіацію до рекорду за 20 років

    13:27

    Ухилянтів чекає новий вал “репресій”: хочуть максимально ускладнити життя

    13:23

    Принц Гаррі пожартував про Трампа та дорікнув американцям на телебаченні США

    13:16

    Банки посилили правила фінмоніторингу: які перекази масово перевіряють

    13:13

    У The Economist розкрили, що має зробити Європа, аби врятувати Україну

    13:09

    Україна отримує мільярди, але не відчує їх: старі борги “зжирають” транш МВФ

    13:00

    Правила бронювання змінено: хто тепер не підлягає мобілізації

    12:49

    Москва піднімає ставки: The Hill розкриває нову стратегію Путіна у війні

    12:36
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.