• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Яку пенсію мають дружини загиблих військовослужбовців
    • В Україні відчутно зросли зарплати: кому тепер платять понад 30 тисяч
    • Мобілізація жінок: українок пропонують забирати на строкову службу
    • Нова фінансова допомога: українцям виплатять майже 30 000 гривень, але є умова
    • Експерти назвали 10 найкращих великих кросоверів і позашляховиків
    • Маск проти OpenAI: мільярдер відкидає звинувачення у спробах знищити стартап
    • Стало відомо, коли можуть бути перші рішення трибуналу щодо агресії РФ
    • На Львівщині кіт врятував господарів під час пожежі
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Березня 2024, 21:341 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою.

    Інгредієнти для приготування сирників:

    • домашній сир  — 600 г,
    • яйце  — 1 шт.,
    • цукор  — 4 ст. л.,
    • ванільний цукор — 1 ч. л.,
    • манна крупа  — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
    • олія для смаження.

    Приготування сирників:

    • До сиру додайте  яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
    • Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
    • Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
    • Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
    • Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
    • Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.
    їжа рецепт сирники

    Читайте також

    Смачні та хрусткі: 8 найкращих сортів огірків для консервації

    Овес замість тіста: десерт, який підкорив TikTok за добу — ідеальний для сніданку

    Ситна домашня піца за 15 хвилин: з чого зробити основу

    Останні новини
    Сьогодні

    Яку пенсію мають дружини загиблих військовослужбовців

    20:55

    В Україні відчутно зросли зарплати: кому тепер платять понад 30 тисяч

    20:46

    Мобілізація жінок: українок пропонують забирати на строкову службу

    20:38

    Нова фінансова допомога: українцям виплатять майже 30 000 гривень, але є умова

    20:31

    Експерти назвали 10 найкращих великих кросоверів і позашляховиків

    20:22

    Маск проти OpenAI: мільярдер відкидає звинувачення у спробах знищити стартап

    20:13

    Стало відомо, коли можуть бути перші рішення трибуналу щодо агресії РФ

    20:05

    На Львівщині кіт врятував господарів під час пожежі

    19:56

    Підвищення не чекайте: кого викинули за борт індексації пенсій

    19:47

    За переказ у 100 гривень – штраф у 34 тисячі: за грошима українців ретельно стежитимуть

    19:39
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.