Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся
    • Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала
    • Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився
    • ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати
    • Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки
    • Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто
    • Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі
    • Зеленський вивів Єрмака зі складу Ставки та РНБО
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Джеймі Олівер показав, як приготувати соковитого лосося за 15 хвилин

    Джеймі Олівер показав, як приготувати соковитого лосося за 15 хвилин

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина27 Липня 2025, 22:331 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Соковитий, ароматний і насичений смаком — саме таким виходить лосось за рецептом британського шефа. Для цього потрібні лише прості інгредієнти і трохи фольги.

    Популярний кулінар Джеймі Олівер поділився швидким способом запікання риби, який не потребує багато часу чи складного приладдя, – пише Express.

    За словами Олівера, достатньо взяти два філе лосося, зробити на кожному невеликі надрізи на шкірці — приблизно на сантиметр — і покласти туди подрібнені трави. Він радить використовувати петрушку, м’яту та базилік, які під час готування одразу проникають у м’ясо і надають йому виразного смаку.

    Далі він нарізає ковбасу чоризо тонкими кружальцями, бере шматок фольги довжиною близько метра, складає його навпіл і наливає всередину улюблений соус. За бажанням можна додати овочі — це не обов’язково, але зробить страву ще цікавішою. Потім до соусу додається чоризо, а поверх викладається лосось. Завершальний штрих — трохи оливкової олії.

    Фольгу слід загорнути щільно, у вигляді “конверта”, аби рідина не витікала. Саме завдяки герметичному пакету страва й набуває соковитості. Як зазначає шеф: у процесі термічної обробки соус закипає, пар піднімається вгору, конденсується і зволожує рибу, що дозволяє їй залишатись ніжною і ароматною.

    Підготовлений конверт Джеймі кладе на деко і відправляє до розігрітої до 220 градусів духовки. Через 15 хвилин страва готова.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    джеймі олівер лосось рецепт як приготувати рибу
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся

    22:43

    Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала

    22:40

    Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився

    22:36

    ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати

    22:34

    Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки

    22:29

    Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто

    22:14

    Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі

    22:12

    Зеленський вивів Єрмака зі складу Ставки та РНБО

    22:05

    Кожен може “пробити” себе в реєстрі: як дізнатися про борги за комуналку та кредити в Україні

    22:00

    Податкова Польщі візьметься за банківські рахунки українців: до чого готуватися з 1 січня

    21:52
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.