Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • В Україні автоматично поставлять на військовий облік 18-річних юнаків
    • Безкоштовне паркування у центрі Києва: хто має право
    • Жодних шансів для СЗЧ: мобілізованих чекає тотальний контроль
    • В університеті США сталася стрілянина, є загиблі і поранені: усі подробиці
    • Ізраїль заявив про ліквідацію високопоставленого командира ХАМАС у секторі Гази
    • З віком люди починають прокидатися раніше: лікарі розповіли, як це зупинити
    • Сьогодні в Україну увірвуться дощі та мокрий сніг
    • Професії майбутнього: ким стати після війни і чому “навчання все життя” стане нормою
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій16 Червня 2025, 19:191 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Швидкі малосольні огірки можна приготувати всього за два дні, використовуючи мінеральну воду замість традиційного маринаду. Такий рецепт дозволяє отримати хрусткі огірки з насиченим смаком без довгого очікування та складних процедур.

    Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, а головне — швидких маринованих огірків на мінеральній воді.

    Для приготування знадобляться: свіжі огірки (приблизно 1 кг), пучок кропу, 4–5 зубчиків часнику, 1 столова ложка солі, 1 столова ложка цукру, 50 мл столового оцту та 1 літр мінеральної газованої води. Перед засолкою огірки слід добре промити й обов’язково проколоти кожен за допомогою шпажки, щоб маринад краще просочував овочі.

    У чисту банку шарами викладають огірки, чергуючи їх із нарізаним часником і кропом. Окремо готують маринад: у мінеральну воду додають сіль, цукор та оцет, добре перемішують і заливають огірки. Банку накривають кришкою й залишають при кімнатній температурі на 48 годин.

    Вже через два дні огірки набудуть характерної хрусткості та пікантного смаку. Зберігати готову закуску можна в холодильнику до 7 днів.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    малосольні огірки мінеральна вода огірки за 2 дні рецепт огірків швидкий рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    В Україні автоматично поставлять на військовий облік 18-річних юнаків

    10:25

    Безкоштовне паркування у центрі Києва: хто має право

    10:14

    Жодних шансів для СЗЧ: мобілізованих чекає тотальний контроль

    10:04

    В університеті США сталася стрілянина, є загиблі і поранені: усі подробиці

    09:55

    Ізраїль заявив про ліквідацію високопоставленого командира ХАМАС у секторі Гази

    09:46

    З віком люди починають прокидатися раніше: лікарі розповіли, як це зупинити

    09:35

    Сьогодні в Україну увірвуться дощі та мокрий сніг

    09:26

    Професії майбутнього: ким стати після війни і чому “навчання все життя” стане нормою

    09:14

    Саакашвілі закликав Україну не вірити США: яка причина

    09:05

    У світі падає попит на електромобілі, традиційні авто знову в тренді

    08:55
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.