Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Вчені вперше визначили точну межу, де закінчується Сонце
    • Названо найкращого воротаря 2025 року за версією ФІФА
    • Скасування відстрочки: чи можна відновити через суд
    • Водіїв штрафують за недбалість: як не втратити 7 500 гривень
    • «Міст Януковича» падає: екстрене закриття
    • Експерти пояснили, що не так із американською гіперзвуковою ракетою
    • Романи та чутки: що відомо про особисте життя Мар’яни Безуглої
    • Лікарі розповіли, який кашель вказує на інфікування Covid
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як смачно приготувати лосось: “суперпростий” трюк, про який ви могли не знати

    Як смачно приготувати лосось: “суперпростий” трюк, про який ви могли не знати

    Романчук МиколаРоманчук Микола16 Лютого 2025, 10:142 Mins Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Блогерка Христина Піттман показала свій “суперпростий” трюк із лососем, який позбавляє проблеми зі шкірою, що важко знімається, пише журнал Parade.

    “Лосось – один із найкорисніших білків. Багатий на омега-3 жирні кислоти, він підтримує здоров’я серця, знімає запалення і навіть покращує роботу мозку. Він також є чудовим джерелом високоякісного білка, вітамінів групи В і антиоксидантів”, – ідеться в статті.

    Блогерка порадила смажити лосося шкірою догори. “Отримайте хрустку шкіру і соковите м’ясо лосося, смажачи лосося догори дном”.”Смаження – чудовий спосіб приготувати рибу. Це не займе багато часу, і метод високої температури допомагає підрум’янити зовнішню частину філе, зберігаючи ніжність внутрішньої частини. Під час смаження лосося деякі люди готують його шкірою вниз або смажать філе лосося без шкіри. Однак, якщо ви “перевернете сценарій” і готуватимете лосося шкірою догори, шкіра діятиме як бар’єр між високим вогнем і рибою, зберігаючи філе вологим і ніжним, а шкіру – красивою і хрусткою”, – пише журнал.

    Щоб приготувати лосося цим способом, спочатку покладіть рибу шкірою вниз на деко. Збризніть м’якоть лосося оливковою олією, потім приправте сіллю, перцем і будь-якими іншими приправами на ваш смак. Класичними є часниковий і цибулевий порошок, але ви також можете використовувати копчену паприку, кмин або порошок каррі.

    Після того, як ви закінчите приправляти, переверніть лосося шкірою догори. Збризніть шкіру оливковою олією і посипте сіллю. Не додавайте жодних інших приправ, бо вони можуть пригоріти.

    Закінчивши з підготовкою, відправляйте рибу на пательню і смажте, поки шкіра не стане хрусткою.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    лосось рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Вчені вперше визначили точну межу, де закінчується Сонце

    00:55

    Названо найкращого воротаря 2025 року за версією ФІФА

    00:46

    Скасування відстрочки: чи можна відновити через суд

    00:38

    Водіїв штрафують за недбалість: як не втратити 7 500 гривень

    00:31

    «Міст Януковича» падає: екстрене закриття

    00:22

    Експерти пояснили, що не так із американською гіперзвуковою ракетою

    00:13

    Романи та чутки: що відомо про особисте життя Мар’яни Безуглої

    00:05
    16 Грудня

    Лікарі розповіли, який кашель вказує на інфікування Covid

    23:54

    Ощадбанк терміново попередив усіх до Нового року: тримайте карти при собі

    23:45

    Мобілізація жінок не за горами: депутати заговорили про непопулярні рішення

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.