• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Тарифи на газ у Росії злетять на 20% на рік через проблеми “Газпрому”
    • Новий штраф у 17 тисяч гривень: українців почнуть карати через гроші. Що варто знати?
    • Мобілізація обійде стороною ці категорії українців: навіть ТЦК не цікавить
    • Путінських олігархів залишили без яхт і нерухомості: санкції “обезголовили” сотні трастів
    • ШІ може обігнати Bitcoin за споживанням енергії: що це означає для планети
    • Акції Tesla зросли після відходу Маска від роботи в адміністрації Трампа
    • Російська депутатка і олімпійська чемпіонка поскаржилася, що у РФ «спивається нація»
    • “Лукойл” використовує ірландську схему для обходу санкцій
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак від досвідчених господинь

    Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак від досвідчених господинь

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина31 Грудня 2024, 10:251 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.

    Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.

    Як смажити без бризок

    Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.

    Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.

    Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.

    Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.

    котлета

    Читайте також

    Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Останні новини
    Сьогодні

    Тарифи на газ у Росії злетять на 20% на рік через проблеми “Газпрому”

    17:31

    Новий штраф у 17 тисяч гривень: українців почнуть карати через гроші. Що варто знати?

    17:17

    Мобілізація обійде стороною ці категорії українців: навіть ТЦК не цікавить

    17:07

    Путінських олігархів залишили без яхт і нерухомості: санкції “обезголовили” сотні трастів

    16:55

    ШІ може обігнати Bitcoin за споживанням енергії: що це означає для планети

    16:42

    Акції Tesla зросли після відходу Маска від роботи в адміністрації Трампа

    16:30

    Російська депутатка і олімпійська чемпіонка поскаржилася, що у РФ «спивається нація»

    16:18

    “Лукойл” використовує ірландську схему для обходу санкцій

    16:05

    Випускники медвишів можуть отримати 200 тисяч від держави: Шмигаль назвав умови

    15:58

    Росія може атакувати підводну інфраструктуру Великобританії, – Politico

    15:50
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.