Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Гривня зміцнилася: долар дешевшає напередодні вихідних
    • Лайфхаки прання: як прати правильно і економно
    • День святого Миколая: заборони та прикмети, які варто знати
    • Штрафи ТЦК: юристи попередили про обов’язкову процедуру після сплати
    • Пришвидши Wi‑Fi за 5 хвилин: прості лайфхаки, про які мовчать провайдери
    • Зима наступає: синоптики попередили про різке зниження температури
    • Не вірите міфам про жінок-водіїв? Ось реальні цифри
    • Модний шок сезону: головний тренд зими повертається після 20 років забуття
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Омлет за 170 грн. «Укрзалізниця» запускає повноцінні обіди: меню та ціни

    Омлет за 170 грн. «Укрзалізниця» запускає повноцінні обіди: меню та ціни

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина30 Грудня 2024, 14:501 Min Read Суспільство
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Компанія запустила в тестовому режимі в окремих поїздах нове меню з повноцінними обідами. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

    Пасажири зможуть обрати для себе гарячі страви. В новому меню від «Укрзалізниці» :

    • карпатські деруни – 180 грн;
    • омлет із житомирських яєць – 170 грн;
    • курка з подільською картоплею та овочами – 190 грн;
    • кримськотатарський плов із яловичиною – 180 грн.

    «Запускаємо в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах «Укрзалізниці»! Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень у сервісі «Укрзалізниці», – йдеться в повідомленні компанії.

    Протягом цього тижня відбудеться тестування нового меню на деяких найдовших рейсах, а саме таких як:

    • №351/352 Київ – Кишинів;
    • №95/96 Київ – Рахів;
    • №29/30 Київ – Ужгород;
    • №4/3 Запоріжжя – Ужгород.

    Також відомо, що меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. При цьому страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, що дозволяє зберегти смак після розігрівання.

    Новини про життя людей, соціальні зміни, історії українців, громадські ініціативи та культурні тенденції. Усе, що відображає настрої та події в українському суспільстві, — читайте в розділі «Суспільство».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    меню обід укрзалізниця
    Останні новини
    Сьогодні

    Гривня зміцнилася: долар дешевшає напередодні вихідних

    10:13

    Лайфхаки прання: як прати правильно і економно

    10:00

    День святого Миколая: заборони та прикмети, які варто знати

    09:46

    Штрафи ТЦК: юристи попередили про обов’язкову процедуру після сплати

    09:40

    Пришвидши Wi‑Fi за 5 хвилин: прості лайфхаки, про які мовчать провайдери

    09:39

    Зима наступає: синоптики попередили про різке зниження температури

    09:25

    Не вірите міфам про жінок-водіїв? Ось реальні цифри

    09:13

    Модний шок сезону: головний тренд зими повертається після 20 років забуття

    09:00

    Медики розкрили, в якій позі спати найкорисніше — а яку варто забути назавжди

    08:48

    Комунальники “мухлюють” з платіжками: як не платити зайвого

    08:43
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.