Компанія запустила в тестовому режимі в окремих поїздах нове меню з повноцінними обідами. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».
Пасажири зможуть обрати для себе гарячі страви. В новому меню від «Укрзалізниці» :
- карпатські деруни – 180 грн;
- омлет із житомирських яєць – 170 грн;
- курка з подільською картоплею та овочами – 190 грн;
- кримськотатарський плов із яловичиною – 180 грн.
«Запускаємо в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах «Укрзалізниці»! Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень у сервісі «Укрзалізниці», – йдеться в повідомленні компанії.
Протягом цього тижня відбудеться тестування нового меню на деяких найдовших рейсах, а саме таких як:
- №351/352 Київ – Кишинів;
- №95/96 Київ – Рахів;
- №29/30 Київ – Ужгород;
- №4/3 Запоріжжя – Ужгород.
Також відомо, що меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. При цьому страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, що дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Новини про життя людей, соціальні зміни, історії українців, громадські ініціативи та культурні тенденції. Усе, що відображає настрої та події в українському суспільстві, — читайте в розділі «Суспільство».

