Компанія запустила в тестовому режимі в окремих поїздах нове меню з повноцінними обідами. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».
Пасажири зможуть обрати для себе гарячі страви. В новому меню від «Укрзалізниці» :
- карпатські деруни – 180 грн;
- омлет із житомирських яєць – 170 грн;
- курка з подільською картоплею та овочами – 190 грн;
- кримськотатарський плов із яловичиною – 180 грн.
«Запускаємо в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах «Укрзалізниці»! Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень у сервісі «Укрзалізниці», – йдеться в повідомленні компанії.
Протягом цього тижня відбудеться тестування нового меню на деяких найдовших рейсах, а саме таких як:
- №351/352 Київ – Кишинів;
- №95/96 Київ – Рахів;
- №29/30 Київ – Ужгород;
- №4/3 Запоріжжя – Ужгород.
Також відомо, що меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. При цьому страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, що дозволяє зберегти смак після розігрівання.