• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Трамп висунув умови щодо санкцій проти Росії: що вимагає
    • Магнітна буря 10 липня: очікується “зелений” рівень активності
    • Росія атакувала Київ уночі: загинули люди, в місті пожежі та дим
    • Глобальне потепління може активувати сотні вулканів по всьому світу
    • ЄС запускає систему EES: як зміниться перетин кордону для українців
    • В Україні рекордно подорожчали літні ягоди для заморозки
    • ЄСПЛ визнав Росію винною у збитті MH17 та злочинах на Донбасі
    • Чоловікам без армії хочуть заборонити держслужбу: новий законопроєкт
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Рецепт аппетитного пирога в лаваше с курицей и грибами

    Рецепт аппетитного пирога в лаваше с курицей и грибами

    Ольга СтепановаОльга Степанова24 Травня 2022, 10:582 хвилини на читання Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Пирог в лаваше – отличный способ и выпечкой полакомиться, и с тестом не возиться. Хрустящий лаваш сверху, начинка из курицы, грибов и заливки – все вместе образует невероятную вкуснятину.Рецептом поделилась известный украинский блогер Alina FooDee.

    Ингредиенты:
    Лаваш – 2 листа размером 26 на 26 см
    Сливочное масло – 30 г

    Для начинки:
    Куриное мясо – 300 г
    Шампиньоны – 300 г
    Лук – 30 г
    Сыр – 100 г
    Чеснок – 1 зубчик
    Соль, черный перец – по вкусу

    Для заливки:
    Молоко – 200 г
    Мука – 130 г
    Яйцо – 2 шт.
    Соль – 0,5 ч. л.
    Разрыхлитель – 1 ч. л.
    Мускатный орех – 0,25 ч. л.

    Кулинар рекомендует обязательно добавлять мускатный орех или же другую вашу любимую специю. Это нужно, чтобы убрать мучной вкус в заливке. Подойдет также мелко измельченный чеснок.

    Пошаговое приготовление

    Грибы, курицу и лук нарежьте кубиком.

    Обжарьте лук до золотистости, грибы жарьте – 10 минут, курицу – 1 минуту.

    Чеснок измельчите, сыр натрите на терке.

    Смешайте грибы, лук и курицу, добавьте чеснок, соль и черный перец по вкусу, половину натертого сыра.

    Для заливки смешайте все ингредиенты и хорошо перемешайте, чтобы не было комочков.

    Лаваш смажьте сливочным маслом с двух сторон. Выложите в форму диаметром 22 см. Края можно обрезать ножницами по желанию.

    Выложите начинку, залейте заливкой. Выпекайте 30-40 минут при температуре 180 градусов. Заливка должна полностью пропечься и затвердеть.

    Готовому пирогу дайте постоять в форме 10-15 минут, украсьте зеленью и подавайте к столу.

    Источник: РБК-Украина

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися

    Коментувати

    Читайте також

    В Україні рекордно подорожчали літні ягоди для заморозки

    Українці втратили віру в європейське майбутнє країни: опитування КМІС

    Уряд готує надбавку: скільки отримають родини при народженні дитини

    Останні новини
    Сьогодні

    Трамп висунув умови щодо санкцій проти Росії: що вимагає

    07:37

    Магнітна буря 10 липня: очікується “зелений” рівень активності

    07:34

    Росія атакувала Київ уночі: загинули люди, в місті пожежі та дим

    07:31
    09 Липня

    Глобальне потепління може активувати сотні вулканів по всьому світу

    18:42

    ЄС запускає систему EES: як зміниться перетин кордону для українців

    16:24

    В Україні рекордно подорожчали літні ягоди для заморозки

    16:21

    ЄСПЛ визнав Росію винною у збитті MH17 та злочинах на Донбасі

    16:18

    Чоловікам без армії хочуть заборонити держслужбу: новий законопроєкт

    16:15

    ШІ Ілона Маска потрапив у скандал через висловлювання про Гітлера, Росію і євреїв

    16:08

    Завтра люди трястимуться від холоду: Діденко попередила про погоду на завтра

    15:48
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.