Прості рецепти, покликані спростити кулінару життя — це завжди гарна ідея. Нещодавно ми розповідали, як приготувати ліниві чебуреки. Якщо після них у вас ще лишився лаваш, варто приготувати на сніданок омлет з начинкою.
Лаваш у цьому рецепті виконує роль “кріплення”, але і сам по собі він стає дуже смачним після обсмажування. Це чудовий варіант, якщо вам потрібно відпочити від нудного омлету чи пиріжків. Рецептом поділився кулінарний блогер Олексій Крючков.
Інгредієнти:
- лаваш
- яйця — 2 штуки
- ковбаса будь-яка
- помідори
- сир
- сіль та перець
Спосіб приготування:
- Яйця в тарілці збийте з сіллю. Ковбасу наріжте кружальцями і обсмажте їх з обох сторін на сковороді з олією.
- Коли ковбаса буде обсмаженою, залийте її яйцями. Через хвилину накрийте омлет круглим лавашем. Ще через дві — обережно переверніть всю конструкцію лавашем вниз.
- На половину омлету викладіть начинку — у нашому випадку це томати і сир. Складіть навпіл та погрійте на сковороді ще хвилину. Після цього можна смакувати.
Начинка всередині омлету взагалі може бути будь-яка: зелень, соуси, різні види сиру і т.д.