• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Не плануйте поїздок: які країни стали небезпечними для українців цього літа
    • Україна переходить на 230 вольт: готуйте гаманці — чи подорожчає електрика?
    • Масштабна нічна атака дронів на Київ: є руйнування та поранені
    • До 1 липня українці можуть подати заяву на 10 000 грн допомоги
    • З липня ТЦК запускають нову систему оплати штрафів: що зміниться
    • ШІ в небі: Китай запускає дрон, який керує армією безпілотників
    • РФ заробляє на війні Ізраїлю та Ірану: ціни на російську нафту різко зросли
    • Радіобіологи оцінили ризики радіації після ударів по ядерній інфраструктурі Ірану
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина20 Вересня 2024, 09:281 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви. Вона виходить зовсім не такою, якою подають в ресторанах.

    Італійська шеф-кухарка Анджела Хартнетт розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express.

    Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.

    У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.

    Традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато соусу.

    Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.

    Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.

    “Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.

    господиня паста рецепт

    Читайте також

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    Літній рецепт: хрусткі огірки всього за одну годину

    Останні новини
    Сьогодні

    Не плануйте поїздок: які країни стали небезпечними для українців цього літа

    07:25

    Україна переходить на 230 вольт: готуйте гаманці — чи подорожчає електрика?

    07:12

    Масштабна нічна атака дронів на Київ: є руйнування та поранені

    01:15

    До 1 липня українці можуть подати заяву на 10 000 грн допомоги

    01:07

    З липня ТЦК запускають нову систему оплати штрафів: що зміниться

    00:57

    ШІ в небі: Китай запускає дрон, який керує армією безпілотників

    00:50
    16 Червня

    РФ заробляє на війні Ізраїлю та Ірану: ціни на російську нафту різко зросли

    22:26

    Радіобіологи оцінили ризики радіації після ударів по ядерній інфраструктурі Ірану

    22:13

    У Раді обговорюють підозрілі поставки пального через Грецію та Туреччину

    22:03

    Соціологи назвали головні причини падіння довіри до Зеленського

    21:56
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.