• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • СБУ масово знищує російські “тушки”: горить “Оленья” і не тільки (відео)
    • Залишилося кілька днів: ТЦК масово відправлять чоловіків у розшук – кого це торкнеться
    • “Дуже подобаються дітям”: відомий кулінар поділилася рецептом бананово-шоколадних мафінів
    • Мінімальну зарплату проіндексують: профспілки вимагають 12 000 гривень
    • Лічильники світла, води та газу: коли потрібно передавати показники
    • Оштрафують на 20 тисяч гривень: три важливі документи, без яких не можна сідати за кермо
    • На Землі вже почалося шосте масове вимирання: докази вчених
    • Названо рибу, яка набагато корисніша та дешевша, ніж лосось
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина20 Вересня 2024, 09:281 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви. Вона виходить зовсім не такою, якою подають в ресторанах.

    Італійська шеф-кухарка Анджела Хартнетт розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express.

    Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.

    У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.

    Традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато соусу.

    Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.

    Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.

    “Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.

    господиня паста рецепт

    Читайте також

    “Дуже подобаються дітям”: відомий кулінар поділилася рецептом бананово-шоколадних мафінів

    Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Останні новини
    Сьогодні

    СБУ масово знищує російські “тушки”: горить “Оленья” і не тільки (відео)

    15:05

    Залишилося кілька днів: ТЦК масово відправлять чоловіків у розшук – кого це торкнеться

    14:59

    “Дуже подобаються дітям”: відомий кулінар поділилася рецептом бананово-шоколадних мафінів

    14:57

    Мінімальну зарплату проіндексують: профспілки вимагають 12 000 гривень

    11:44

    Лічильники світла, води та газу: коли потрібно передавати показники

    11:10

    Оштрафують на 20 тисяч гривень: три важливі документи, без яких не можна сідати за кермо

    11:06

    На Землі вже почалося шосте масове вимирання: докази вчених

    11:03

    Названо рибу, яка набагато корисніша та дешевша, ніж лосось

    10:34

    Топ-10 жіночих парфумів, які ідеально підходять на літо: їх всі шукають просто зараз

    10:26

    Ями на дорозі: як проїхати швидко і без втрат для авто

    10:17
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.