• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • ЗСУ знову йдуть вперед на Курщині та Бєлгородщині — Сирський
    • РФ спорядила ракети на літаки Ту-95МС та Ту-160 для чергового удару
    • Безугла розкритикувала Залужного у день його народження
    • Китай атакував німецький літак лазерною зброєю
    • Іран отримав китайські системи ППО в обмін на нафту
    • «Путін повівся як придурок». Трамп пообіцяв негайно відправити Києву ракети для Patriot
    • Не тільки чоловіки: військова заявила про потребу мобілізувати жінок
    • Туреччина заявляє: Москва готова повернутися за стіл переговорів — черга за Україною
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати справжні японські “Моті”: не розпадаються і не липнуть до рук

    Як приготувати справжні японські “Моті”: не розпадаються і не липнуть до рук

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Серпня 2024, 23:232 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    “Моті” – популярний японський десерт, який не потрібно випікати. В основі таких тістечок рисове борошно. Тісто з такого продукту виходить достатньо тягучим і просто тане у роті.

    Про те, як приготувати смачні домашні “Моті” розповіла фудблогерка Христина з ніком foodblog kristi в Instagram. Для начинки можна обрати будь-який джем.

    Інгредієнти:

    • клейке рисове борошно – 100 г
    • кукурудзяний крохмаль – 20 г
    • цукрова пудра – 30 г
    • вода – 160 мл.
    • соняшникова олія – 15 мл.
    • харчовий барвник

    Інгредієнти для начинки:

    • вершковий сир – 250 г
    • цукрова пудра – 50-60 г
    • джем – 80 г

    Спосіб приготування:

    1. З’єднати клейке рисове борошно з цукровою пудрою і кукурудзяним крохмалем.

    2. Додати харчовий барвник, влити воду та олію.

    3. Розмішати масу до однорідного стану.

    4. Вилити суміш на сковорідку з антипригарним покриттям та, інтенсивно помішуючи лопаткою, заварити масу до прозорого однорідного стану.

    5. Готове тісто перекласти на харчову плівку і загорнути.

    6. Для крему зʼєднати вершковий сир з цукровою пудрою і перекласти у кондитерський мішок.

    7. Підготувати джем.

    8. Дати тісту добре охолонути, розділити на 6 частин і розкотити кожну з них.

    9. Покласти начинку.

    10. Сформувати моті, защіпити краї тіста в центрі.

    11. Краєчки прибрати.

    12. Припудрити моті крохмалем. Перекласти на пергамент і поставити в холодильник на годину.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт японські моті

    Коментування закрито

    Читайте також

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Останні новини
    Сьогодні

    ЗСУ знову йдуть вперед на Курщині та Бєлгородщині — Сирський

    13:57

    РФ спорядила ракети на літаки Ту-95МС та Ту-160 для чергового удару

    13:55

    Безугла розкритикувала Залужного у день його народження

    13:51

    Китай атакував німецький літак лазерною зброєю

    13:49

    Іран отримав китайські системи ППО в обмін на нафту

    13:47

    «Путін повівся як придурок». Трамп пообіцяв негайно відправити Києву ракети для Patriot

    13:45

    Не тільки чоловіки: військова заявила про потребу мобілізувати жінок

    13:00

    Туреччина заявляє: Москва готова повернутися за стіл переговорів — черга за Україною

    12:50

    Москва відреагувала на заяву Трампа про допомогу Україні

    12:39

    Неочікувано, але факт: популярні продукти стають шкідливими у холодильнику

    12:29
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.