• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Україна увійшла до топ-10 країн з найвищими показниками розлучень
    • Путін наказав заховати літаки: вимагає будувати укриття від дронів ЗСУ
    • Новий чорний список ЄС: які країни додано через відмивання грошей
    • Понад мільйон на місяць: керівникам держпідприємств суттєво підвищили зарплати
    • Хто переконав Маска помиритися з Трампом: WSJ розкрило імена
    • Платина дорожчає швидше за золото: у чому причина стрибка цін
    • У яких випадках можна не йти до ТЦК і не отримати штраф
    • Українцям пропонують роботу в ППО із зарплатою до 100 тисяч грн
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Десерт “Павлова”: рецепт класичного смаколика 

    Десерт “Павлова”: рецепт класичного смаколика 

    Ольга СтепановаОльга Степанова21 Липня 2024, 22:042 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Кондитери Нової Зеландії та Австралії й досі сперечаються, на чиїй Батьківщині вперше приготували цей десерт.

    Чим він такий особливий? Раджу приготувати, аби відчути смакову насолоду від повітряної текстури.

     Інгредієнти:

    • Білок — 3 шт,

    • Сік лимону — 5 г,

    • Цукор — 90 г,

    • Цукрова пудра — 90 г,

    • Крохмаль кукурудзяний — 5 г.

     Курд:

    • Сік лимону та апельсину — 90 г,

    • Цукор — 125 г,

    • Жовтки — 3 шт,

    • Крохмаль — 5 г,

    • Вершкове масло — 90 г,

    • Цедра лимона та апельсина — 5 г.

     Крем:

    • Крем сир — 100 г,

    • Вершки 33% — 150 г,

    • Цукрова пудра — 40 г.

     Приготування:

    1. Білок змішати з лимонним соком та збивати стаціонарним міксером на середній швидкості протягом 20 хвилин, до утворення пишної маси.

    2. До білків додати наступні інгредієнти: цукор, цукрову пудру та крохмаль. Продовжувати збивати до утворення глянцевої маси.

    3. Викласти білки на пергамент, зробити заглиблення та випікати 3 години при 80°

    4. Жовтки змішати з цукром, додати сік, цедру, крохмаль, перемішати та додавши вершкове масло, закрити на паровій бані. Потім вкрити плівкою в “контакт”.

    5. Крем сир, вершки та пудру обʼєднати в єдину масу.

    6. На готовий десерт викласти крем, зверху курд та прикрасити ягодами.

    Смакувати краще ложкою.

    десерт павлова кондитери рецепт

    Читайте також

    Легке овочеве рагу з куркою: смачно, корисно і швидко за 30 хвилин

    Геніальний спосіб зробити курячі шашлички на грилі в 10 разів смачнішими

    Як смачно приготувати молоду картоплю на сковорідці: рецепт нашвидкуруч

    Останні новини
    11 Червня

    Україна увійшла до топ-10 країн з найвищими показниками розлучень

    22:57

    Путін наказав заховати літаки: вимагає будувати укриття від дронів ЗСУ

    22:53

    Новий чорний список ЄС: які країни додано через відмивання грошей

    22:47

    Понад мільйон на місяць: керівникам держпідприємств суттєво підвищили зарплати

    22:44

    Хто переконав Маска помиритися з Трампом: WSJ розкрило імена

    22:41

    Платина дорожчає швидше за золото: у чому причина стрибка цін

    22:37

    У яких випадках можна не йти до ТЦК і не отримати штраф

    22:29

    Українцям пропонують роботу в ППО із зарплатою до 100 тисяч грн

    22:26

    У Польщі затримують українців за хабарі при оформленні карт побиту

    22:22

    А-95 вже по 55 грн: що відбувається на паливному ринку

    22:18
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.