• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Vodafone засипає українців SMS-повідомленнями у Telegram: у чому небезпека
    • Названо чарівне іспанське містечко, в якому дуже раді туристам
    • Масові перевірки чоловіків на вулицях, у барах, транспорті: що потрібно знати
    • В Україні почали частіше підробляти долари: які банкноти особливо небезпечні
    • Українці віддали гроші “в нікуди”: як повернути оплату за газ, заява Нафтогазу
    • Пенсійні виплати під загрозою: кого не включать у червневі нарахування
    • Буферна зона” охопить майже всю Україну: Медведєв показав карту
    • Приїдуть, звідки не чекали: Німеччина готується до притоку українських біженців
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Десерт “Павлова”: рецепт класичного смаколика 

    Десерт “Павлова”: рецепт класичного смаколика 

    Ольга СтепановаОльга Степанова21 Липня 2024, 22:042 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Кондитери Нової Зеландії та Австралії й досі сперечаються, на чиїй Батьківщині вперше приготували цей десерт.

    Чим він такий особливий? Раджу приготувати, аби відчути смакову насолоду від повітряної текстури.

     Інгредієнти:

    • Білок — 3 шт,

    • Сік лимону — 5 г,

    • Цукор — 90 г,

    • Цукрова пудра — 90 г,

    • Крохмаль кукурудзяний — 5 г.

     Курд:

    • Сік лимону та апельсину — 90 г,

    • Цукор — 125 г,

    • Жовтки — 3 шт,

    • Крохмаль — 5 г,

    • Вершкове масло — 90 г,

    • Цедра лимона та апельсина — 5 г.

     Крем:

    • Крем сир — 100 г,

    • Вершки 33% — 150 г,

    • Цукрова пудра — 40 г.

     Приготування:

    1. Білок змішати з лимонним соком та збивати стаціонарним міксером на середній швидкості протягом 20 хвилин, до утворення пишної маси.

    2. До білків додати наступні інгредієнти: цукор, цукрову пудру та крохмаль. Продовжувати збивати до утворення глянцевої маси.

    3. Викласти білки на пергамент, зробити заглиблення та випікати 3 години при 80°

    4. Жовтки змішати з цукром, додати сік, цедру, крохмаль, перемішати та додавши вершкове масло, закрити на паровій бані. Потім вкрити плівкою в “контакт”.

    5. Крем сир, вершки та пудру обʼєднати в єдину масу.

    6. На готовий десерт викласти крем, зверху курд та прикрасити ягодами.

    Смакувати краще ложкою.

    десерт павлова кондитери рецепт

    Читайте також

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Останні новини
    Сьогодні

    Vodafone засипає українців SMS-повідомленнями у Telegram: у чому небезпека

    00:55

    Названо чарівне іспанське містечко, в якому дуже раді туристам

    00:46

    Масові перевірки чоловіків на вулицях, у барах, транспорті: що потрібно знати

    00:38

    В Україні почали частіше підробляти долари: які банкноти особливо небезпечні

    00:31

    Українці віддали гроші “в нікуди”: як повернути оплату за газ, заява Нафтогазу

    00:22

    Пенсійні виплати під загрозою: кого не включать у червневі нарахування

    00:13

    Буферна зона” охопить майже всю Україну: Медведєв показав карту

    00:05
    25 Травня

    Приїдуть, звідки не чекали: Німеччина готується до притоку українських біженців

    23:45

    Нова старша школа: що зміниться для учнів та їх батьків уже з 2027 року

    23:37

    Шовкова хустка на піку моди: стильні варіанти, як носити

    23:30
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.