• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Ціни на продукти в Україні, Польщі та Німеччині: де дешевше
    • Маск готовий профінансувати заклятого ворога Трампа
    • В Україні зростає кількість фальшивих доларів та євро: які купюри підробляють найчастіше
    • Ізраїль веде таємні переговори з Росією щодо Ірану та Сирії — ЗМІ
    • У Польщі визнали дії ОУН і УПА геноцидом: підписано закон про 11 липня
    • Воєнний стан: які хвороби нервової системи звільняють від мобілізації
    • Тариф на газ: скільки українці платитимуть за кубометр у липні
    • Пенсіонерів попередили: картка може бути заблокована
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Квітня 2024, 09:241 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.

    Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.

    Як приготувати сирники з манкою

    Інгредієнти:

    • сир кисломолочний — 500 г;
    • яйце — 1 шт;
    • манка (дрібного помолу) — 2-2,5 ст. л.;
    • цукор — 1,5 ст. л.;
    • ванільний цукор — 1 ч. л.;
    • сіль — дрібка;
    • олія для смаження;
    • джем або сметана для подачі;
    • борошно для формування сирників.

    Спосіб приготування:

    1. Сир розминаємо виделкою. Додаємо яйце, манку, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішуємо і формуємо тісто.
    2. Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо у холодильник на пів години.
    3. Присипаємо робочу поверхню борошном і формуємо з тіста ковбаску діаметром 4-5 см. Розрізаємо на шматочки товщиною 2-3 см.
    4. За допомогою склянки формуємо сирники. Паралельно ставимо на вогонь пательню з олією.
    5. Смажимо сирники до золотистості на невеликому вогні. Подаємо зі сметаною, варенням або джемом.
    Читайте Expert.in.ua в Google News Підписатися
    їжа рецепт сирники сніданок страва

    Коментування закрито

    Читайте також

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Останні новини
    Сьогодні

    Ціни на продукти в Україні, Польщі та Німеччині: де дешевше

    08:16

    Маск готовий профінансувати заклятого ворога Трампа

    08:13

    В Україні зростає кількість фальшивих доларів та євро: які купюри підробляють найчастіше

    08:12

    Ізраїль веде таємні переговори з Росією щодо Ірану та Сирії — ЗМІ

    08:09

    У Польщі визнали дії ОУН і УПА геноцидом: підписано закон про 11 липня

    08:04

    Воєнний стан: які хвороби нервової системи звільняють від мобілізації

    08:00

    Тариф на газ: скільки українці платитимуть за кубометр у липні

    07:58

    Пенсіонерів попередили: картка може бути заблокована

    07:44

    США надасть варіанти продовження військової допомоги Україні

    07:35

    Новий альянс: спільне підприємство з дронів між Україною та Великобританією стартує вже незабаром

    07:25
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.