Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.
Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.
Інгредієнти на 5 порцій
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Через повномасштабну війну в Україні активно проводиться мобілізація громадян у військо для відбиття російської агресії.…
Саме у Швейцарії знаходиться понад 370 000 ядерних бункерів — достатньо, щоб укрити кожного місцевого…
У майбутньому раунді мирних переговорів між Україною та Росією, запланованому на 2 червня в Стамбулі,…
Археологи виявили на півночі Гватемали руїни міста майя віком майже 3000 років, з пірамідами та…
Під час війни в Україні найконсервативнішими та найменш ризиковими активами для інвестицій вважаються гривневі облігації…
Відстрочка від мобілізації - важлива тема, яка хвилює багатьох українців призовного віку в умовах війни,…