• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • The Economist спрогнозував наступну ціль Путіна після України
    • Зеленський засумнівався у здатності Трампа зупинити війну в Україні
    • Закарпатський ТЦК мобілізував тренера, який супроводжував дітей
    • Пенсійний фонд пояснив, коли можуть примусово утримати частину пенсії
    • В Україні зафіксували різке падіння цін на тепличні огірки
    • Українка в Дубаї могла стати жертвою жорстокого ритуалу: нові подробиці
    • У Дубаї спалахнула масштабна пожежа у 67-поверховому хмарочосі
    • Білий дім почав перевірку контрактів Ілона Маска після конфлікту з Трампом
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Сезон полуниці — час для найсмачніших вареників: відмінно до сніданку, обіду та вечері

    Сезон полуниці — час для найсмачніших вареників: відмінно до сніданку, обіду та вечері

    Ольга СтепановаОльга Степанова30 Травня 2024, 16:092 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.

    Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.

    Як приготувати вареники з полуницею

    Інгредієнти на 5 порцій

    Для тіста:

    • борошно пшеничне — 400 г;
    • яйця курячі — 1 шт.;
    • вода — 125 г;
    • сіль — до свого смаку;
    • мед — 1 ст. л.

    Для начинки:

    • полуниця – 200 г;
    • цукор — 40 г.

    Спосіб приготування:

    1. Для приготування тіста борошно, що просіює, змішуємо з яйцем, сіллю і теплою водою. Замішуємо еластичне тісто і залишаємо відпочити на 10-15 хвилин.
    2. Тим часом миємо полуницю, сушимо її та видаляємо плодоніжки. Нарізаємо ягоду невеликими шматочками, посипаємо цукром і обережно перемішуємо.
    3. Через вказаний час тісто ділимо на дві частини. З кожної скочуємо ковбаску, нарізаємо шматочками та розкочуємо їх у кружечки.
    4. У середину кожного кружечка викладаємо начинку, з’єднуємо краї та защипаємо їх.
    5. Відправляємо заготовки в киплячу воду і варимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.
    вареники полуниця рецепт

    Читайте також

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    Літній рецепт: хрусткі огірки всього за одну годину

    Як приготувати молоду картоплю, щоб усі просили добавку: простий, але бездоганний рецепт

    Останні новини
    Сьогодні

    The Economist спрогнозував наступну ціль Путіна після України

    19:33

    Зеленський засумнівався у здатності Трампа зупинити війну в Україні

    19:23

    Закарпатський ТЦК мобілізував тренера, який супроводжував дітей

    19:16

    Пенсійний фонд пояснив, коли можуть примусово утримати частину пенсії

    19:06

    В Україні зафіксували різке падіння цін на тепличні огірки

    18:37

    Українка в Дубаї могла стати жертвою жорстокого ритуалу: нові подробиці

    17:58

    У Дубаї спалахнула масштабна пожежа у 67-поверховому хмарочосі

    17:47

    Білий дім почав перевірку контрактів Ілона Маска після конфлікту з Трампом

    17:41

    Україна не зможе таємно створити ядерну зброю: пояснення експертки

    17:35

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    17:22
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.