Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.
Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.
Інгредієнти на 5 порцій
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Уряд може залишити без грошей деяких пенсіонерів . Гроші буде знято прямо з пенсійних карток, повідомляють на сайті Верховної…
Проблема безсоння або важкості заснути може турбувати багатьох людей. Експерти назвали традицію в скандинавських країнах,…
Демографи кажуть - оцінити кількість населення можна повноцінно лише завдяки проведенню перепису у мирний час. Або ж…
Державне бюро розслідувань (ДБР) у межах досудового слідства вивчає списки “ухилянтів”, які знайшли під час обшуків у…
Нещасливий шлюб — це не просто емоційний тягар обох партнерів, він може серйозно вплинути не…
Кожна жінка хоче відчувати себе коханою, бажаною та особливою. І нема кращого способу зробити це,…