Рецептів борщу є неймовірна кількість. І кожна господиня має свій фірмовий рецепт. Але борщ можна приготувати і влітку. З молодих овочів борщ виходить ніжним та з пікантним смаком. Тут краще не засипати багато спецій, щоб нічим не перебити смак городини. Рецептом поділились на сайті Zaxid.
Інгредієнти:
Всі овочі добре вимийте. Картоплю, буряк та моркву делікатно почистіть, не зрізаючи багато. Поріжте буряк та половину бадилля шматочками. Картоплю та кабачок нарізати кубиками. Моркву нарізати кружечками. Корінь петрушки залишити як є.
Всі овочі киньте у воду (приблизно 3-3,5 л) та варіть 10 хвилин на середньому вогні.
Поріжте кільцями цибулю, помідори бланшируйте та зніміть шкірку, поріжте кубиками. Обсмажте цибулю та помідори на олії, буквально 2-3 хвилини. Додайте сухі трави, якщо використовуєте. Але вони можуть забити ніжний смак молодої городини.
Наріжте капусту і додайте її разом із обсмаженими овочами в каструлю, посоліть та поперчіть. Варіть 5-7 хвилин після закипання. Киньте дрібно нарізану зелень та подрібнений часник, вимкніть вогонь та дайте борщу настоятись. Всі знають, що борщ стає смачнішим, коли настоїться. Подавайте із сметаною.
Нове супутникове фото, яке показує ланцюжок вулканів, ідеально розміщених вздовж російського острова Сімушир показало місце несподіваного вулканічного…
Законопроєкт про скасування спецпенсій прокурорам, прийнятий у першому читанні у Верховній Раді, не отримав схвалення профільного комітету…
Деякі українці незабаром зіштовхнуться із значно вищими рахунками за низку комунальних послуг. Костопільська міська рада…
Китайська комерційна компанія Beijing Space Epoch Technology Co (Sepoch) оголосила про запуск та повернення на Землю…
Верховний Суд України розібрав одну справу і ухвалив ключове рішення, яке прояснює обов’язки водіїв під…
Статус "обмежено придатний" під час нової мобілізації в Україні буквально зникає і не залишає шансів…