Рецептів борщу є неймовірна кількість. І кожна господиня має свій фірмовий рецепт. Але борщ можна приготувати і влітку. З молодих овочів борщ виходить ніжним та з пікантним смаком. Тут краще не засипати багато спецій, щоб нічим не перебити смак городини. Рецептом поділились на сайті Zaxid.
Інгредієнти:
Всі овочі добре вимийте. Картоплю, буряк та моркву делікатно почистіть, не зрізаючи багато. Поріжте буряк та половину бадилля шматочками. Картоплю та кабачок нарізати кубиками. Моркву нарізати кружечками. Корінь петрушки залишити як є.
Всі овочі киньте у воду (приблизно 3-3,5 л) та варіть 10 хвилин на середньому вогні.
Поріжте кільцями цибулю, помідори бланшируйте та зніміть шкірку, поріжте кубиками. Обсмажте цибулю та помідори на олії, буквально 2-3 хвилини. Додайте сухі трави, якщо використовуєте. Але вони можуть забити ніжний смак молодої городини.
Наріжте капусту і додайте її разом із обсмаженими овочами в каструлю, посоліть та поперчіть. Варіть 5-7 хвилин після закипання. Киньте дрібно нарізану зелень та подрібнений часник, вимкніть вогонь та дайте борщу настоятись. Всі знають, що борщ стає смачнішим, коли настоїться. Подавайте із сметаною.
У районі міста Рас-Сідр, схід Єгипту, трапилася ДТП. Щонайменше 41 людина, зокрема українські туристи, отримали травми…
Ціни на яйця в Україні цього осіннього сезону знову злетіли, що стало відчутним ударом для…
Минулої неділі на узбережжі Себу, що на Філіппінах, місцеві жителі стали свідками незвичайного природного явища.…
Дослідники розробили високошвидкісний 3D-біопринтер для точного друку людських тканин. За його допомогою можна виготовити як м'які тканини…
До 5 лютого 2025 року всі військовозобов'язані, які мають статус «обмежено придатний», повинні пройти повторне…
Щороку наприкінці листопада в усьому світі відбувається Чорна п'ятниця. У цей день діють великі знижки,…