• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Скільки коштує «однушка» в регіонах України: нові ціни на квартири
    • Американці висміяли новий «золотий» трампфон Трампа
    • Стоматологія в Польщі дорожча у 3 рази: українці масово їдуть на лікування додому
    • Названо 4 кандидати на посаду прем’єра: хто замінить Шмигаля
    • В Україні почали штрафувати за рекламу в Instagram
    • У Варні відбулося свято Останнього дзвоника для учнів центру «Український дім»
    • Поліція пояснила, коли використання “запаски” є порушенням ПДР
    • “Бусифікація” не працює: експерт закликав перейти до добровільної мобілізації
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Такого ви ще не куштували: “Королівський крабовий” салат, який готую тільки влітку

    Такого ви ще не куштували: “Королівський крабовий” салат, який готую тільки влітку

    Ольга СтепановаОльга Степанова24 Серпня 2024, 22:221 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    “Майонезні” салати вважаються атрибутами новорічних свят. Однак їх дуже смачно їсти і влітку — з деякими змінами. Ми розповідали, як приготувати літній “Олів’є”. Тепер ділимось рецептом апетитного та свіжого крабового салату.

    Цей салат стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу. Яскраві кольори та ніжний смак не залишать байдужим жодного гостя. “Телеграф” ділиться простим рецептом.

    Інгредієнти:

    • Крабові палички — 250 г
    • Солодкий перець — 1 шт
    • Помідори — 2-3 шт.
    • Яйця — 4 шт.
    • Пучок зелені
    • Твердий сир — 150 г
    • Майонез — 200 г
    • Сметана — 2 ст. л.
    • Діжонська гірчиця — 1 ч. л.

    Спосіб приготування:

    1. Перш за все, готуємо соус. Для цього змішуємо майонез, сметану та гірчицю. Відставляємо.
    2. Яйця відварюємо. Охолоджуємо їх, чистимо від шкаралупи та нарізаємо кубиками. Крабові палички, помідори, перець та зелень також нарізаємо кубиками. Сир натираємо на крупній тертці.
    3. На пласку тарілку встановлюємо кондитерське кільце. Можна зробити це і без кільця, але тоді шари не будуть такими красивими.
    4. Викладаємо шари, кожен з яких змащуємо соусом, в такому порядку: крабові палички, зелень, перець, яйця, помідори, тертий сир.
    крабовий салат рецепт

    Читайте також

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    Літній рецепт: хрусткі огірки всього за одну годину

    Останні новини
    Сьогодні

    Скільки коштує «однушка» в регіонах України: нові ціни на квартири

    17:57

    Американці висміяли новий «золотий» трампфон Трампа

    17:52

    Стоматологія в Польщі дорожча у 3 рази: українці масово їдуть на лікування додому

    17:49

    Названо 4 кандидати на посаду прем’єра: хто замінить Шмигаля

    17:45

    В Україні почали штрафувати за рекламу в Instagram

    17:38

    У Варні відбулося свято Останнього дзвоника для учнів центру «Український дім»

    15:41

    Поліція пояснила, коли використання “запаски” є порушенням ПДР

    15:07

    “Бусифікація” не працює: експерт закликав перейти до добровільної мобілізації

    14:53

    Копенгаген очолив рейтинг найкращих міст для життя у 2025 році

    14:48

    Лікар Перрі зізнався у незаконному постачанні кетаміну перед смертю актора

    14:40
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.