• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Названо найкращі авто для родини у 2025 році: у рейтингу немає Jeep
    • Жінок в Україні теж штрафуватимуть за неявку до ТЦК
    • Вчені допускають, що вода на Марсі може знову з’явитися
    • Борг можуть списати з картки без попередження: коли не потрібне рішення суду
    • Агентів Секретної служби США не покарали за провал охорони Трампа під час замаху
    • “Нафтогаз” попередив споживачів про ризики при оплаті через банки і термінали
    • Пенсіонерів звільнили від сплати земельного податку
    • Сійярто звинуватив фон дер Ляєн у провалі тарифних переговорів із США
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій16 Червня 2025, 19:191 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Швидкі малосольні огірки можна приготувати всього за два дні, використовуючи мінеральну воду замість традиційного маринаду. Такий рецепт дозволяє отримати хрусткі огірки з насиченим смаком без довгого очікування та складних процедур.

    Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, а головне — швидких маринованих огірків на мінеральній воді.

    Для приготування знадобляться: свіжі огірки (приблизно 1 кг), пучок кропу, 4–5 зубчиків часнику, 1 столова ложка солі, 1 столова ложка цукру, 50 мл столового оцту та 1 літр мінеральної газованої води. Перед засолкою огірки слід добре промити й обов’язково проколоти кожен за допомогою шпажки, щоб маринад краще просочував овочі.

    У чисту банку шарами викладають огірки, чергуючи їх із нарізаним часником і кропом. Окремо готують маринад: у мінеральну воду додають сіль, цукор та оцет, добре перемішують і заливають огірки. Банку накривають кришкою й залишають при кімнатній температурі на 48 годин.

    Вже через два дні огірки набудуть характерної хрусткості та пікантного смаку. Зберігати готову закуску можна в холодильнику до 7 днів.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    малосольні огірки мінеральна вода огірки за 2 дні рецепт огірків швидкий рецепт

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    Названо найкращі авто для родини у 2025 році: у рейтингу немає Jeep

    22:51

    Жінок в Україні теж штрафуватимуть за неявку до ТЦК

    22:49

    Вчені допускають, що вода на Марсі може знову з’явитися

    22:45

    Борг можуть списати з картки без попередження: коли не потрібне рішення суду

    22:41

    Агентів Секретної служби США не покарали за провал охорони Трампа під час замаху

    22:38

    “Нафтогаз” попередив споживачів про ризики при оплаті через банки і термінали

    22:35

    Пенсіонерів звільнили від сплати земельного податку

    22:29

    Сійярто звинуватив фон дер Ляєн у провалі тарифних переговорів із США

    22:22

    У Польщі родини витрачають на продукти менше 20% доходу

    21:29

    Путін вимагає капітуляції України для зустрічі із Зеленським, – Кислиця

    21:24
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.