Він виходить настільки смачним, що салат з’їдять миттєво. Ми разом з kristinazizian поділимося неймовірно смачним, соковитим та апетитним салатом. Вдале поєднання інгредієнтів робить страву настільки цікавою, що цього салату ніколи не буває багато. Спробуйте — і ви готуватимете його дуже часто.
Інгредієнти:
- 200 – 300 г відвареної курячої грудки;
- 1 свіжий огірок;
- 1 червоний перець;
- 2 яйця;
- сіль, перець до свого смаку;
- 1ст. л. зелені (кріп, петрушка);
- 2-3 ст. л. сметани;
- 1 ст. л. гірчиці.
Спосіб приготування:
- Яйця збиваємо в глибокій мисці, солимо їх і перчимо. Отриману суміш виливаємо на розігріту сковороду з вершковим маслом та готуємо яєчний млинець. Обсмажуємо його із двох сторін до готовності.
- Готовий млинець згортаємо трубочкою і тонко нарізаємо.
- Відварену курячу грудку, свіжий огірок і червоний перець нарізаємо довгими шматочками, зелень — дрібно нарізаємо. Змішуємо усі інгредієнти.
- Для приготування заправки змішуємо сметану та гірчицю. Отриманий соус додаємо в салат, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.