• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українцям масово розсилають фейкові листи від податкової: просять гроші «на ЗСУ»
    • Нафта може подорожчати до $300 через конфлікт на Близькому Сході
    • У Польщі рибалка впіймав гігантського сома вагою 100 кг
    • У Тегерані після удару Ізраїлю спалахнула масштабна пожежа на нафтосховищі
    • Продовольчий кошик українців став дорожчим за європейський
    • У Франції та Німеччині вимагають заборонити поставки яєць з України
    • У Києві мобілізований загинув під час спроби втечі з авто ТЦК
    • Унікальну гривню 1992 року продають за 200 тисяч гривень
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Квітня 2024, 09:241 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.

    Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.

    Як приготувати сирники з манкою

    Інгредієнти:

    • сир кисломолочний — 500 г;
    • яйце — 1 шт;
    • манка (дрібного помолу) — 2-2,5 ст. л.;
    • цукор — 1,5 ст. л.;
    • ванільний цукор — 1 ч. л.;
    • сіль — дрібка;
    • олія для смаження;
    • джем або сметана для подачі;
    • борошно для формування сирників.

    Спосіб приготування:

    1. Сир розминаємо виделкою. Додаємо яйце, манку, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішуємо і формуємо тісто.
    2. Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо у холодильник на пів години.
    3. Присипаємо робочу поверхню борошном і формуємо з тіста ковбаску діаметром 4-5 см. Розрізаємо на шматочки товщиною 2-3 см.
    4. За допомогою склянки формуємо сирники. Паралельно ставимо на вогонь пательню з олією.
    5. Смажимо сирники до золотистості на невеликому вогні. Подаємо зі сметаною, варенням або джемом.
    їжа рецепт сирники сніданок страва

    Читайте також

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    Літній рецепт: хрусткі огірки всього за одну годину

    Як приготувати молоду картоплю, щоб усі просили добавку: простий, але бездоганний рецепт

    Останні новини
    Сьогодні

    Українцям масово розсилають фейкові листи від податкової: просять гроші «на ЗСУ»

    01:33

    Нафта може подорожчати до $300 через конфлікт на Близькому Сході

    01:05

    У Польщі рибалка впіймав гігантського сома вагою 100 кг

    00:56

    У Тегерані після удару Ізраїлю спалахнула масштабна пожежа на нафтосховищі

    00:49

    Продовольчий кошик українців став дорожчим за європейський

    00:33

    У Франції та Німеччині вимагають заборонити поставки яєць з України

    00:29
    14 Червня

    У Києві мобілізований загинув під час спроби втечі з авто ТЦК

    22:55

    Унікальну гривню 1992 року продають за 200 тисяч гривень

    22:49

    Прожитковий мінімум 2025: скільки отримуватимуть українці у липні

    22:42

    Названо топ-5 найбагатших футболістів світу за версією Forbes-2025

    22:12
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.