• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Які хвороби можна підчепити через вживаний одяг з секонд-хенду
    • Мобілізація 50–60-річних: кого направляють у піхоту
    • Українцям пояснили, кому потрібно заново подавати заяву на субсидію
    • Адміністрація Трампа розпочала масштабне скорочення співробітників «Голосу Америки»
    • Стиліст назвав 5 трендових речей літа 2025 для жінок
    • Пенсійний фонд попередив про “правило п’яти років” для оформлення пенсій
    • Що робити, якщо взуття велике: 8 простих лайфхаків
    • З 1 липня в Україні запровадять 7 важливих змін: перелік нововведень
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Смачно і дешево: як засолити рибу вдома

    Смачно і дешево: як засолити рибу вдома

    Ольга СтепановаОльга Степанова18 Грудня 2023, 15:321 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ділимось рецептом, який дозволить засолити продукт самотужки. Так вийде значно смачніше і дешевше. Знадобиться всього кілька інгредієнтів

    Нескладним рецептом поділились на ProstoWay. Для засолювання можна використати будь-який вид червоної риби та цей універсальний рецепт.

    Інгредієнти:

    • 500-600 г червоної риби;
    • 3 ложки морської солі;
    • 1 чайна ложка цукру;
    • чорний перець (кількість на ваш розсуд);
    • цедра з 1 лимона;
    • кріп (1 невеликий пучок);
    • 2 столові ложки міцного алкоголю.

    Спосіб приготування:

    1. Готуємо маринад із суміші алкоголю, цукру, спецій та солі. Рибу просушуємо серветками та нарізаємо на порційні шматочки.
    2. Маринадом ретельно натираємо всі шматочки риби. Відкладаємо її на кілька хвилин та підготуємо посудину для маринування.
    3. Ідеально підійде спеціальний контейнер. Він повинен бути чистим, сухим, ідеально, якщо буде закриватись герметично.
    4. Викладаємо у контейнер рибу. Якщо ви залишили на ній шкірку, то викладаємо шматочки м’ясною частиною нагору.
    5. Посипаємо рибу дрібно нарізаним кропом, додаємо лимонну цедру. Ставимо все в холодильник на добу.
    6. Через 12 годин перевертаємо шматки для рівномірного засолювання. Перед подачею слід видалити кріп та спеції.

    Рибка, засолена таким чином, має дуже насичений смак. Також ми ділились рецептом дуже смачної закуски з креветками

    смачний рецепт

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Які хвороби можна підчепити через вживаний одяг з секонд-хенду

    11:46

    Мобілізація 50–60-річних: кого направляють у піхоту

    11:27

    Українцям пояснили, кому потрібно заново подавати заяву на субсидію

    11:19

    Адміністрація Трампа розпочала масштабне скорочення співробітників «Голосу Америки»

    10:48

    Стиліст назвав 5 трендових речей літа 2025 для жінок

    09:53

    Пенсійний фонд попередив про “правило п’яти років” для оформлення пенсій

    09:28

    Що робити, якщо взуття велике: 8 простих лайфхаків

    08:58

    З 1 липня в Україні запровадять 7 важливих змін: перелік нововведень

    08:28

    Іран атакував Ізраїль новою балістичною ракетою з суббоєприпасами

    07:54

    У Польщі батьки вимагають обмежити кількість українських школярів

    07:34
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.