• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • В Україні відкрито 17 кримінальні справи проти ТЦК за силову мобілізацію
    • МОН розробляє механізми захисту вчителів від булінгу учнів і батьків
    • Суборенда держземлі б’є рекорди: ціна зросла до 30 тис. грн за гектар
    • Ціни на газ в Україні зросли до рекордного рівня, обігнавши європейські
    • Іран виготовить ядерну бомбу, якщо США нападуть на Іран – NYT
    • З 1 липня МВС запроваджує нові правила техогляду авто
    • В Україні оновили правила нарахування судового збору: нові суми
    • Ізраїль атакував ядерний центр у Тегерані
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Смачно і дешево: як засолити рибу вдома

    Смачно і дешево: як засолити рибу вдома

    Ольга СтепановаОльга Степанова18 Грудня 2023, 15:321 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ділимось рецептом, який дозволить засолити продукт самотужки. Так вийде значно смачніше і дешевше. Знадобиться всього кілька інгредієнтів

    Нескладним рецептом поділились на ProstoWay. Для засолювання можна використати будь-який вид червоної риби та цей універсальний рецепт.

    Інгредієнти:

    • 500-600 г червоної риби;
    • 3 ложки морської солі;
    • 1 чайна ложка цукру;
    • чорний перець (кількість на ваш розсуд);
    • цедра з 1 лимона;
    • кріп (1 невеликий пучок);
    • 2 столові ложки міцного алкоголю.

    Спосіб приготування:

    1. Готуємо маринад із суміші алкоголю, цукру, спецій та солі. Рибу просушуємо серветками та нарізаємо на порційні шматочки.
    2. Маринадом ретельно натираємо всі шматочки риби. Відкладаємо її на кілька хвилин та підготуємо посудину для маринування.
    3. Ідеально підійде спеціальний контейнер. Він повинен бути чистим, сухим, ідеально, якщо буде закриватись герметично.
    4. Викладаємо у контейнер рибу. Якщо ви залишили на ній шкірку, то викладаємо шматочки м’ясною частиною нагору.
    5. Посипаємо рибу дрібно нарізаним кропом, додаємо лимонну цедру. Ставимо все в холодильник на добу.
    6. Через 12 годин перевертаємо шматки для рівномірного засолювання. Перед подачею слід видалити кріп та спеції.

    Рибка, засолена таким чином, має дуже насичений смак. Також ми ділились рецептом дуже смачної закуски з креветками

    смачний рецепт

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    В Україні відкрито 17 кримінальні справи проти ТЦК за силову мобілізацію

    13:57

    МОН розробляє механізми захисту вчителів від булінгу учнів і батьків

    12:39

    Суборенда держземлі б’є рекорди: ціна зросла до 30 тис. грн за гектар

    12:33

    Ціни на газ в Україні зросли до рекордного рівня, обігнавши європейські

    12:24

    Іран виготовить ядерну бомбу, якщо США нападуть на Іран – NYT

    12:03

    З 1 липня МВС запроваджує нові правила техогляду авто

    11:50

    В Україні оновили правила нарахування судового збору: нові суми

    11:40

    Ізраїль атакував ядерний центр у Тегерані

    11:33

    Вчені розробили ШІ, який може врятувати світ від глобального конфлікту

    11:19

    Politico назвав Єрмака українцем, якого не терплять у Вашингтоні

    10:56
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.