• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Кремль задіяв черниць для гібридної війни в Європі
    • Зеленський готує заміну послів — кадрові рішення вже ухвалені
    • Українським водіям загрожують штрафи до 10 тисяч на АЗС
    • Україна може повернути Маріуполь воєнним шляхом — Білецький
    • Братчук пояснив, навіщо Росія атакує великі міста України
    • США підняли в небо бомбардувальники: ціллю може бути Іран
    • В Україні запровадять великі штрафи для водіїв з гучними авто
    • Іран підготувався до втрати лідера: Хаменеї визначив наступників
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Ольга СтепановаОльга Степанова18 Січня 2024, 11:271 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Омлет – це класична страва французької кухні. У багатьох країнах Європи під час прийому на роботу кухаря просять приготувати саме омлет.

    Рецепт класичного омлету має два важливі правила, інше – лише ваша фантазія.

     Правило перше: в складі повинні бути тільки яйця, вершкове масло, олія та трохи солі. Усе.  Без молока!

    Правило друге: пательня повинна бути гарячою, але не розпеченою.

    ІНГРЕДІЄНТИ

    • Яйця – 2 шт.
    • Вершкове масло – до смаку
    • Рослинна олія – до смаку
    • Сіль – до смаку
    • Зелень – 2 гілочки.

    Покроковий рецепт: 

    1. Яйця розбиваємо у глибоку миску та змішуємо їх вінчиком чи виделкою.
    2. Пательню нагріваємо на невеликому вогні. Вона повинна бути гарячою, але не розпеченою. Для цього краще брати пательню з тонким дном.
    3. На гарячу пательню кладемо шматочок вершкового масла та наливаємо трішки соняшникової олії.
    4. Щойно вершкове масло та соняшникова олія стануть однорідною масою, вливаємо на пательню яйця.
    5. Смажимо декілька хвилин, посипаємо сіллю та додаємо дрібно порізану зелень. У кінці омлет можна перевернути та підсмажити 30 секунд з іншого боку.
    смачні рецепти

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Кремль задіяв черниць для гібридної війни в Європі

    22:25

    Зеленський готує заміну послів — кадрові рішення вже ухвалені

    21:37

    Українським водіям загрожують штрафи до 10 тисяч на АЗС

    20:29

    Україна може повернути Маріуполь воєнним шляхом — Білецький

    20:22

    Братчук пояснив, навіщо Росія атакує великі міста України

    20:13

    США підняли в небо бомбардувальники: ціллю може бути Іран

    20:01

    В Україні запровадять великі штрафи для водіїв з гучними авто

    19:01

    Іран підготувався до втрати лідера: Хаменеї визначив наступників

    18:44

    Українцям пояснили, яким буде тариф на газ з 1 вересня

    17:58

    Білоруський режим раптово випустив з колонії опозиціонера Тихановського

    17:38
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.