• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Водіїв без прав штрафуватимуть на 40 тисяч і позбавлятимуть керування: що змінилося
    • Юрист розповів, коли ТЦК втрачає право штрафувати військовозобов’язаного
    • Виплати до Дня Незалежності: хто з українців отримає до 3100 грн у серпні
    • Податкова отримає доступ до банківських рахунків українців: що стоїть за нововведенням
    • Українцям масово надсилають неправильні рахунки за світло: як захистити себе
    • Українців можуть оштрафувати за збирання грибів і ягід — екологи пояснили умови
    • В українців не забиратимуть житло через відсутність у реєстрі – фейк спростовано
    • Оман першим у Перській затоці запроваджує податок для заможних громадян
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Січня 2024, 13:341 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Для такої незвичайної страви за рецептом OBOZ.UA гарбуз не треба ні варити, ні запікати, і це суттєво заощадить час. Змішавши яскравий гарбуз, моркву та яблука, ви отримаєте смачний вітамінний салат. Така незвичайна, яскрава та апетитна страва сподобається і дорослим, і дітям.

    Як приготувати салат з гарбузом?

    Інгредієнти:

    • гарбуз — 200 г;
    • морква — 2 шт.;
    • яблука — 3 шт.;
    • волоські горіхи — жменя;
    • родзинки — жменя;
    • оливкова олія, мед — до свого смаку.

    Спосіб приготування:

    1. Гарбуз і моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці, відправляємо в глибоку тарілку.
    2. Миємо яблука, видаляємо серцевину, м’якуш нарізаємо соломкою і додаємо до гарбуза та моркви.
    3. Родзинки миємо, заливаємо окропом. Через деякий час зливаємо рідину, родзинки додаємо до підготовлених інгредієнтів.
    4. Волоські горіхи подрібнюємо ножем, відправляємо в глибоку тарілку.
    5. До салату додаємо мед, оливкову олію і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо його кунжутом і подаємо до столу.
    смачні рецепти

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    23 Червня

    Водіїв без прав штрафуватимуть на 40 тисяч і позбавлятимуть керування: що змінилося

    21:20

    Юрист розповів, коли ТЦК втрачає право штрафувати військовозобов’язаного

    21:17

    Виплати до Дня Незалежності: хто з українців отримає до 3100 грн у серпні

    21:14

    Податкова отримає доступ до банківських рахунків українців: що стоїть за нововведенням

    21:11

    Українцям масово надсилають неправильні рахунки за світло: як захистити себе

    20:51

    Українців можуть оштрафувати за збирання грибів і ягід — екологи пояснили умови

    20:48

    В українців не забиратимуть житло через відсутність у реєстрі – фейк спростовано

    20:45

    Оман першим у Перській затоці запроваджує податок для заможних громадян

    20:41

    В Україні почастішали укуси отруйних павуків: названо види та першу допомогу

    20:36

    Як уникнути зупинки поліцією: водіям назвали головні фактори, які привертають увагу

    20:29
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.