• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Трамп поширив допис про “страченого” Байдена і його заміну на клона
    • З 1 червня знижується ліміт на перекази з карток — не більше ₴100 тисяч на місяць
    • Цю полуницю краще не купувати: на які ознаки варто звертати увагу
    • Розкрито, як Путін відреагує на операцію «Павутина»: чого чекати українцям
    • НБУ пояснив, що буде з монетами 1 і 2 гривні: до чого готуються
    • Субсидію влітку можуть скасувати через родича, який виїхав за кордон
    • Українці штурмують ВЛК: часу практично не лишилося
    • В Україні суттєво переписали ціни на яйця: скільки тепер коштує десяток
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати справжні японські “Моті”: не розпадаються і не липнуть до рук

    Як приготувати справжні японські “Моті”: не розпадаються і не липнуть до рук

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Серпня 2024, 23:232 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    “Моті” – популярний японський десерт, який не потрібно випікати. В основі таких тістечок рисове борошно. Тісто з такого продукту виходить достатньо тягучим і просто тане у роті.

    Про те, як приготувати смачні домашні “Моті” розповіла фудблогерка Христина з ніком foodblog kristi в Instagram. Для начинки можна обрати будь-який джем.

    Інгредієнти:

    • клейке рисове борошно – 100 г
    • кукурудзяний крохмаль – 20 г
    • цукрова пудра – 30 г
    • вода – 160 мл.
    • соняшникова олія – 15 мл.
    • харчовий барвник

    Інгредієнти для начинки:

    • вершковий сир – 250 г
    • цукрова пудра – 50-60 г
    • джем – 80 г

    Спосіб приготування:

    1. З’єднати клейке рисове борошно з цукровою пудрою і кукурудзяним крохмалем.

    2. Додати харчовий барвник, влити воду та олію.

    3. Розмішати масу до однорідного стану.

    4. Вилити суміш на сковорідку з антипригарним покриттям та, інтенсивно помішуючи лопаткою, заварити масу до прозорого однорідного стану.

    5. Готове тісто перекласти на харчову плівку і загорнути.

    6. Для крему зʼєднати вершковий сир з цукровою пудрою і перекласти у кондитерський мішок.

    7. Підготувати джем.

    8. Дати тісту добре охолонути, розділити на 6 частин і розкотити кожну з них.

    9. Покласти начинку.

    10. Сформувати моті, защіпити краї тіста в центрі.

    11. Краєчки прибрати.

    12. Припудрити моті крохмалем. Перекласти на пергамент і поставити в холодильник на годину.

    рецепт японські моті

    Читайте також

    “Дуже подобаються дітям”: відомий кулінар поділилася рецептом бананово-шоколадних мафінів

    Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Останні новини
    Сьогодні

    Трамп поширив допис про “страченого” Байдена і його заміну на клона

    08:57

    З 1 червня знижується ліміт на перекази з карток — не більше ₴100 тисяч на місяць

    08:52

    Цю полуницю краще не купувати: на які ознаки варто звертати увагу

    08:39

    Розкрито, як Путін відреагує на операцію «Павутина»: чого чекати українцям

    08:35

    НБУ пояснив, що буде з монетами 1 і 2 гривні: до чого готуються

    08:21

    Субсидію влітку можуть скасувати через родича, який виїхав за кордон

    08:15

    Українці штурмують ВЛК: часу практично не лишилося

    07:57

    В Україні суттєво переписали ціни на яйця: скільки тепер коштує десяток

    07:44

    Мільйонні запаси: у Китаї виявили велике родовище міді

    07:39

    З’явилося перше супутникове фото аеродрому “Бєлая” в Росії після атаки СБУ: скільки Ту-95МС знищено

    07:31
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.