Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Археологи знайшли найбільший в Індії круглий кам’яний лабіринт
    • Схуднете миттєво, але втратите здоров’я: що насправді трапляється з тілом на фруктово-овочевій дієті
    • Курс долара по 50-60 гривень: що кажуть економісти
    • Max Space готує до запуску нову космічну станцію: її доставить на орбіту ракета SpaceX
    • Пенсії з інвалідності: наскільки вони зростуть 2026 року
    • Google масово повертає колишніх працівників для розвитку штучного інтелекту
    • Частина працівників у 2026 році може втратити бронювання: яку зарплату потрібно отримувати
    • Які солодощі можна їсти навіть на дієті: корисні смаколики під час схуднення
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Без оцту і за пару хвилин: шеф-кухар розкрив, як приготувати “ідеальне” яйце-пашот

    Без оцту і за пару хвилин: шеф-кухар розкрив, як приготувати “ідеальне” яйце-пашот

    Романчук МиколаРоманчук Микола06 Квітня 2025, 14:391 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Шеф-кухар із зіркою Мішлен Пол Фостер показав, як приготувати яйце-пашот вдома без використання оцту, пише express.co.uk.

    “Я покажу вам, як приготувати найідеальніше яйце-пашот. Я знаю, що для багатьох людей це “ворог”, – зазначив він. – Не додавайте оцет у воду, він вам не потрібен”.

    Як правильно готувати яйце-пашот – метод Пола Фостера

    За словами кухаря, яйце має бути максимально “свіжим” і кімнатної температури. Його спосіб приготування наступний:

    • Наберіть у каструлю воду, посоліть і поставте на вогонь.
    • Візьміть сито, і розбийте в нього яйце над мискою.
    • Щойно вода в каструлі закипить, зменшіть вогонь, перемішайте, вилийте яйце із сита у воду і варіть кілька хвилин.

    “Вам не потрібно збивати його і створювати воронку. Перемішування (перед додаванням яйця у воду) допомагає йому рухатися, тому воно не прилипає до дна каструлі”, – зазначив кухар.

    За його словами, дуже важливо, щоб вода не кипіла під час варіння яйця: одна з речей, яку ви не повинні робити, – це піддаватися спокусі збільшити вогонь.

    Також Фостер порадив ніколи не класти яйце-пашот просто на тост. Просто приправте його морською сіллю, меленим чорним перцем: “І це все, що вам потрібно”.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт яйце-пашот
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Археологи знайшли найбільший в Індії круглий кам’яний лабіринт

    00:55

    Схуднете миттєво, але втратите здоров’я: що насправді трапляється з тілом на фруктово-овочевій дієті

    00:46

    Курс долара по 50-60 гривень: що кажуть економісти

    00:38

    Max Space готує до запуску нову космічну станцію: її доставить на орбіту ракета SpaceX

    00:31

    Пенсії з інвалідності: наскільки вони зростуть 2026 року

    00:22

    Google масово повертає колишніх працівників для розвитку штучного інтелекту

    00:13

    Частина працівників у 2026 році може втратити бронювання: яку зарплату потрібно отримувати

    00:05
    22 Грудня

    Які солодощі можна їсти навіть на дієті: корисні смаколики під час схуднення

    23:54

    Гроші за автоцивілку можна повернути: держава й страхові відкрили компенсацію, про яку знали не всі

    23:45

    Шведські винищувачі Gripen невдовзі зможуть запускати “довгі” ракети Taurus

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.