• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Студенти віком 25+ років більше не зможуть уникнути мобілізації під приводом навчання
    • ВПО дозволили продавати житло чи авто без втрати допомоги
    • Київстар з 25 червня скасовує дешеві тарифи для нових абонентів
    • Нафтогаз назвав тариф на газ для українців з 1 вересня
    • Сирський заявив про зміну правил мобілізації та реформу ТЦК
    • Синоптики розповіли, коли в Україні знову повернеться спека
    • В Україні знову зросте ціна на хліб – названо причини
    • Курорт на крихітному острові в Іспанії руйнується через масовий туризм
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Рецепт смачних вареників з квасолею та грибами

    Рецепт смачних вареників з квасолею та грибами

    Ольга СтепановаОльга Степанова04 Січня 2024, 11:191 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Вареники на другий  Святвечір – одна з обов’язкових страв на нашому столі перед Водохрещам. Начинками можуть слугувати капуста, картоплю, гречка, а у нашому випадку – квасоля та гриби, пише 24tv.ua

    Рецепт вареників з квасолею та грибами

    • Час: 1 година
    • Порцій: 4
    Інгредієнти:
    – 250 грамів борошна;
    – 4 яйця;
    – 120 мілілітрів води;
    для начинки:
    – 120 грамів квасолі сухої;
    – 40 грамів сушених грибів;
    – сіль, перець чорний мелений до смаку.

    Приготування:

    1. Квасолю замочіть звечора, зваріть до готовності, заправте сіллю та перцем і перетріть крізь рідке сито.
    2. Сушені гриби промийте, замочіть в холодній воді на 4 – 5 годин і відваріть до готовності.
    3. Варені гриби слід дрібно посікти та обсмажте на олії з цибулею.
    4. З’єднайте з протертою квасолею.
    5. Для приготування тіста змішайте теплу воду, яйця, сіль і замісіть тісто.
    6. Розкачайте його в пласт та розріжте навпіл.
    7. На половину розкачаного тіста викладіть кульки фаршу з квасолі та грибів на відстані 7 сантиметрів одна від одної і накрийте їх другою половиною тіста.
    8. Вареники виріжте спеціальною формою або склянкою і ретельно защипніть краї.
    9. Підготовлені вареники занурте в киплячий підсолений окріп, помішайте і варіть 10 хвилин.
    10. Коли їх виймете, заправте смаженою цибулею.
    смачні рецепти

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Студенти віком 25+ років більше не зможуть уникнути мобілізації під приводом навчання

    17:11

    ВПО дозволили продавати житло чи авто без втрати допомоги

    14:19

    Київстар з 25 червня скасовує дешеві тарифи для нових абонентів

    13:47

    Нафтогаз назвав тариф на газ для українців з 1 вересня

    13:42

    Сирський заявив про зміну правил мобілізації та реформу ТЦК

    13:34

    Синоптики розповіли, коли в Україні знову повернеться спека

    11:37

    В Україні знову зросте ціна на хліб – названо причини

    11:14

    Курорт на крихітному острові в Іспанії руйнується через масовий туризм

    11:11

    У Китаї створили робота-прибиральника, який миє унітази й поливає квіти в готелях

    09:08

    США застосували бомби GBU-57 та 30 «Томагавків» проти трьох ядерних об’єктів Ірану

    08:09
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.