• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Зеленський готує заміну послів — кадрові рішення вже ухвалені
    • Українським водіям загрожують штрафи до 10 тисяч на АЗС
    • Україна може повернути Маріуполь воєнним шляхом — Білецький
    • Братчук пояснив, навіщо Росія атакує великі міста України
    • США підняли в небо бомбардувальники: ціллю може бути Іран
    • В Україні запровадять великі штрафи для водіїв з гучними авто
    • Іран підготувався до втрати лідера: Хаменеї визначив наступників
    • Українцям пояснили, яким буде тариф на газ з 1 вересня
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Капуста швидкого посолу: простий рецепт смачної закуски

    Капуста швидкого посолу: простий рецепт смачної закуски

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина01 Жовтня 2024, 21:392 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Осінь — саме час зібрати з ділянок урожай, що залишився, і заховати його на зиму як у свіжому вигляді, так і відправити під кришечку. Якщо у вас вродила капуста, і ви не знаєте, куди її прилаштувати, приготуйте капусту швидкого засолу. Це — справжнє джерело вітамінів, добавка до салатів і просто смачна закуска. Як її зробити, розповіли в кулінарному блозі “Консервація і кулінарія”.

    Капуста швидкого посолу

    Інгредієнти:

    • капуста білокачанна — 300 г;
    • морква — 200 г;
    • цибуля ріпчаста — 3 шт;
    • часник — 2-3 зубчики;
    • оцет 9% — 1,5 ст. л.

    Для розсолу:

    • вода — 0,5 л;
    • цукор — 5 ст.л;
    • сіль — 2 ч. л;
    • запашний перець-горошок — 15 шт;
    • лавровий лист — 3 шт;
    • перець гострий — 1 стручок.

    Спосіб приготування:

    Капусту нашаткувати тонкою соломкою. Моркву почистити, промити і натерти на великій тертці. Цибулю почистити, обполоснути холодною водою і нарізати кільцями.

    У банку викласти шарами частину капусти, щоб вона закривала дно, потім частину моркви і цибулю. У такий самий спосіб викласти шарами решту овочів.

    Часник очистити, порізати пластинками, викласти останнім шаром. Налити в банку з овочами розсіл. Останній готується так: у сотейнику змішати всі інгредієнти, закип’ятити, остудити. Влити туди оцет.

    Банки закрийте пластиковими кришками і помістіть у холодильник або льох. Залиште на 5–6 годин.

    закуска капуста квашена капуста рецепт

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Зеленський готує заміну послів — кадрові рішення вже ухвалені

    21:37

    Українським водіям загрожують штрафи до 10 тисяч на АЗС

    20:29

    Україна може повернути Маріуполь воєнним шляхом — Білецький

    20:22

    Братчук пояснив, навіщо Росія атакує великі міста України

    20:13

    США підняли в небо бомбардувальники: ціллю може бути Іран

    20:01

    В Україні запровадять великі штрафи для водіїв з гучними авто

    19:01

    Іран підготувався до втрати лідера: Хаменеї визначив наступників

    18:44

    Українцям пояснили, яким буде тариф на газ з 1 вересня

    17:58

    Білоруський режим раптово випустив з колонії опозиціонера Тихановського

    17:38

    У ПФУ розповіли, як отримати невиплачену субсидію після втрати члена родини

    17:26
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.