• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Путін намагається відвернути увагу світу від війни в Україні, – ISW
    • Літні субсидії: Пенсійний фонд почав розсилати рішення щодо доплат
    • Польські розробники створили бандаж, що “відстежує” стан рани
    • Договори оренди землі: найпоширеніші юридичні пастки, яких слід уникати
    • У Німеччині різко скоротили виплати українським біженцям
    • Пенсійна несподіванка: ПФУ вказав, хто у країні отримує 250 000 ₴ щомісяця
    • Як перевірити стан батареї на смартфоні: прості інструкції, які продовжать життя вашому гаджету
    • 92-річна китаянка розкрила секрет довголіття
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Перетворює млинці в справжню отруту: дієтологи попереджають про популярну помилку

    Перетворює млинці в справжню отруту: дієтологи попереджають про популярну помилку

    Ольга СтепановаОльга Степанова01 Квітня 2024, 11:441 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Млинці — досить популярна страва серед українців. Але мало хто здогадується, що є важлива помилка, яка може не лише зіпсувати млинці, але й перетворити їх на отруту для організму.

    Мова йде про вершкове масло, на якому досить часто смажать млинці. Виявляється, робити так не варто, адже цей продукт не призначений для тривалого нагрівання.

    Під час приготування млинців вершкове масло починає сильно коптити на сковороді. Саме в цей момент в продукт потрапляють канцерогени.

    Якщо ви будете постійно повторювати таку помилку, то це закінчиться досить серйозними проблемами зі здоров’ям, зокрема, шкідливі компоненти можуть спровокувати розвиток ракової пухлини.

    На чому тоді краще смажити млинці? Дієтологи та гастроентерологи підкреслюють, що для приготування цієї популярної страви найкраще підходять дезодоровані та рафіновані олії без запаху. Це може бути не лише соняшникова олія, але й оливкова, кокосова чи гхі.

    Також фахівці радять не переборщувати з солодкими начинками для млинців. Вони значно підвищують калорійність страви, чим спричиняють різкі стрибки рівня цукру в крові та швидко провокують відчуття голоду. Як результат — ви будете переїдати і набирати зайву вагу.

    дієтологи млинці помилка

    Читайте також

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    Літній рецепт: хрусткі огірки всього за одну годину

    Як приготувати молоду картоплю, щоб усі просили добавку: простий, але бездоганний рецепт

    Останні новини
    Сьогодні

    Путін намагається відвернути увагу світу від війни в Україні, – ISW

    10:48

    Літні субсидії: Пенсійний фонд почав розсилати рішення щодо доплат

    10:40

    Польські розробники створили бандаж, що “відстежує” стан рани

    10:39

    Договори оренди землі: найпоширеніші юридичні пастки, яких слід уникати

    10:28

    У Німеччині різко скоротили виплати українським біженцям

    10:25

    Пенсійна несподіванка: ПФУ вказав, хто у країні отримує 250 000 ₴ щомісяця

    10:14

    Як перевірити стан батареї на смартфоні: прості інструкції, які продовжать життя вашому гаджету

    10:00

    92-річна китаянка розкрила секрет довголіття

    09:50

    Українцям озвучили тариф на газ із 1 вересня: скільки платитимемо

    09:45

    Бджолиний колапс в Україні: екологи назвали ключові фактори

    09:40
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.