• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українські дрони зупинили роботу найбільших НПЗ Росії
    • Трамп зателефонував і запитав Орбана, навіщо він пакостить Україні
    • В Україні запустили першу держпослугу зі штучним інтелектом
    • У Росії запускають бренд із Путіним і Трампом: що планують випускати
    • Залужний таємно готується до президентських виборів в Україні
    • Сина кронпринцеси Норвегії звинуватили у зґвалтуваннях та побиттях
    • Мер Одеси засвітився у костюмі за 63 тисячі та кросівках Loro Piana: вартість вражає
    • Гроші під контролем: українцям готують нові правила виплат пенсій
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Перетворює млинці в справжню отруту: дієтологи попереджають про популярну помилку

    Перетворює млинці в справжню отруту: дієтологи попереджають про популярну помилку

    Ольга СтепановаОльга Степанова01 Квітня 2024, 11:441 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Млинці — досить популярна страва серед українців. Але мало хто здогадується, що є важлива помилка, яка може не лише зіпсувати млинці, але й перетворити їх на отруту для організму.

    Мова йде про вершкове масло, на якому досить часто смажать млинці. Виявляється, робити так не варто, адже цей продукт не призначений для тривалого нагрівання.

    Під час приготування млинців вершкове масло починає сильно коптити на сковороді. Саме в цей момент в продукт потрапляють канцерогени.

    Якщо ви будете постійно повторювати таку помилку, то це закінчиться досить серйозними проблемами зі здоров’ям, зокрема, шкідливі компоненти можуть спровокувати розвиток ракової пухлини.

    На чому тоді краще смажити млинці? Дієтологи та гастроентерологи підкреслюють, що для приготування цієї популярної страви найкраще підходять дезодоровані та рафіновані олії без запаху. Це може бути не лише соняшникова олія, але й оливкова, кокосова чи гхі.

    Також фахівці радять не переборщувати з солодкими начинками для млинців. Вони значно підвищують калорійність страви, чим спричиняють різкі стрибки рівня цукру в крові та швидко провокують відчуття голоду. Як результат — ви будете переїдати і набирати зайву вагу.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    дієтологи млинці помилка

    Читайте також

    Смачний делікатес: як приготувати домашню тушонку за перевіреним рецептом

    Повторити може кожен: який улюблений сніданок у принцеси Уельської Кейт

    Мариновані огірки “по-фінськи” на зиму: оригінальна закуска без додаткової стерилізації 

    Останні новини
    19 Серпня

    Українські дрони зупинили роботу найбільших НПЗ Росії

    23:03

    Трамп зателефонував і запитав Орбана, навіщо він пакостить Україні

    22:57

    В Україні запустили першу держпослугу зі штучним інтелектом

    22:51

    У Росії запускають бренд із Путіним і Трампом: що планують випускати

    21:30

    Залужний таємно готується до президентських виборів в Україні

    21:23

    Сина кронпринцеси Норвегії звинуватили у зґвалтуваннях та побиттях

    21:17

    Мер Одеси засвітився у костюмі за 63 тисячі та кросівках Loro Piana: вартість вражає

    21:12

    Гроші під контролем: українцям готують нові правила виплат пенсій

    21:03

    Рідкісний улов: у Коста-Ріці виловили помаранчеву акулу з білими очима

    21:01

    Оплата картками по-новому: тепер гроші зніматимуть з усіх ваших рахунків

    20:59
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.