Економіка

Meest China отримала відзнаку Бренд Року 2023

2023 рік продовжує випробувати бізнеси на міцність. Проте, попри складнощі, які принесла в наше життя війна, українські компанії продовжують плідно працювати. І як результат – отримують визнання від клієнтів та бізнес спільноти. 

Meest China – сервіс викупу та доставки товарів з Китаю – переможець премії «Бренд Року» 2023 в категорії  “Логістика” в номінації “Народне визнання”.

«Бренд року» – це всеукраїнський бізнес конкурс, що визначає найкращі українські компанії з 2000 року. Оцінка здійснюється на підставі маркетингових досліджень за п’ятьма компонентами бренду:

– ступінь популярності бренду

– лояльність до бренду

– відповідність бренду

– ідентифікація бренду

– присутність бренду

Головний журі конкурсу – споживач. Тільки від користувачів залежить, кого вважатимуть найкращим Брендом! Переможці номінацій є для споживачів вже чимось більшим, ніж просто товаром або послугою.

Meest China допомагає купувати товари безпосередньо у китайських виробників з перевіркою та підтримкою у Китаї. Компанія має власний великий склад в Гуанчжоу та досвід роботи більше 15 років. Перед відправкою можна замовити додаткові послуги, такі як перевірка товару, посилене пакування, фотозвіт, та найголовніше – консолідація (можливість об’єднати товари від різних продавців в одну посилку). Доставка з Китаю до України здійснюється авіа транспортом (10-12 днів), або морем (45-50 днів). Для комерційних вантажів (більше 30 кг / дорожче 150 євро) Meest China здійснює доставку з Китаю «під ключ», з митним очищенням та всіма необхідними документами для офіційного продажу товарів в Україні.

З початку повномасштабного вторгнення Meest China першою відновила доставку з Піднебесної. І за цей час впровадила ряд нових послуг для своїх клієнтів. Частину прибутку, який отримує компанія, регулярно різними способами перенаправляє на допомогу ЗСУ. Забезпечує доставку з Китаю необхідних товарів та періодично закуповує і передає необхідну техніку для української армії.

Meest China висловлює велику вдячність за визнання досягнень та результатів її діяльності. Компанія продовжує і надалі працювати для своїх клієнтів, розвиваючи та покращуючи свій сервіс. 

Усі клієнти, які продовжують користуватися сервісом Meest China, роблять свій внесок у наближення перемоги та розвивають український бізнес!

Ольга Степанова

Recent Posts

Робити щеплення від грипу щороку буде не потрібно

Єдино надійним захистом від сезонного грипу, що щорічно забирає до пів мільйона життів, є вакцинація. Безпечні та ефективні…

3 хв. ago

На Великдень над Землею пройде один із найсильніших зорепадів століття

Завтра, 5 травня, коли українці святкуватимуть Великдень, над Землею пройде інтенсивний метеоритний дощ. Дослідники припускають,…

15 хв. ago

Цього року раніше: коли буде останній дзвоник 2024

Останній дзвоник в Україні 2024 року пройде в умовах війни. Через військові дії школи, згідно…

18 хв. ago

У моду повернулися легендарні літні туфлі: діти крадуть їх із шаф батьків

Всім нам чудово знайомі старі-добрі мокасини - шкіряне взуття з ноткою ностальгії та романтичного бохо стилю. Їхня зручність,…

20 хв. ago

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями “не пахне”

В останні дні спостерігається зростання черг біля ТКЦ, зокрема у Полтавській області. Про це повідомив начальник служби зв'язків…

24 хв. ago

Сьогодні частину України охопить похолодання: температура не підніметься вище +12°

У суботу, 4 травня, погода в Україні буде сонячною і сухою, проте частину країни охопить…

27 хв. ago