Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Археологи знайшли найбільший в Індії круглий кам’яний лабіринт
    • Схуднете миттєво, але втратите здоров’я: що насправді трапляється з тілом на фруктово-овочевій дієті
    • Курс долара по 50-60 гривень: що кажуть економісти
    • Max Space готує до запуску нову космічну станцію: її доставить на орбіту ракета SpaceX
    • Пенсії з інвалідності: наскільки вони зростуть 2026 року
    • Google масово повертає колишніх працівників для розвитку штучного інтелекту
    • Частина працівників у 2026 році може втратити бронювання: яку зарплату потрібно отримувати
    • Які солодощі можна їсти навіть на дієті: корисні смаколики під час схуднення
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як смачно приготувати червону рибу на вечерю: рецепт за 20 хвилин в духовці

    Як смачно приготувати червону рибу на вечерю: рецепт за 20 хвилин в духовці

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій22 Грудня 2025, 21:541 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо хочеться приготувати ситну та вишукану вечерю, використайте червону рибу. Їїї можна дуже смачно запекти в духовці. Для соковитості додайте кружечки апельсину.

    Ідея приготування запечених стейків з червоною рибою на вечерю опублікована на сторінці фудблогерки viktoria.panasiuk в Instagram.

    Як смачно приготувати червону рибу на вечерю: рецепт за 20 хвилин в духовці

    Інгредієнти:

    • 4 стейки червоної рибки (лосось, форель)
    • 4 ст.л. соєвого соусу
    • 2 ст.л. меду
    • сік половини апельсина
    • 1 ст.л. приправи “томат, базилік та часник”
    • 3 гілочки розмарину
    • сіль за смаком
    • дольки апельсина
    • журавлина
    • оливкова олія (для змащування форми)

    Спосіб приготування:

    1. Стейки з рибки миємо та просушуємо паперовим рушничком.

    2. Гострим ножем вирізати внутрішню частину з кісточкою.

    3. Відділити одну сторону риби від шкіри, сформувати медальйон і зафіксувати ниткою.

    4. Для маринаду поєднати соєвий соус з медом, апельсиновим соком та приправою.

    5. Форму для запікання змастити оливковою олією, викласти медальйони, щедро просочити їх маринадом за допомогою гілочки розмарину і посолити за смаком.

    6. Зверху на кожен медальйон викласти дольку апельсину, додати гілочки розмарину та ягоди журавлини.

    7. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт червона риба
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Археологи знайшли найбільший в Індії круглий кам’яний лабіринт

    00:55

    Схуднете миттєво, але втратите здоров’я: що насправді трапляється з тілом на фруктово-овочевій дієті

    00:46

    Курс долара по 50-60 гривень: що кажуть економісти

    00:38

    Max Space готує до запуску нову космічну станцію: її доставить на орбіту ракета SpaceX

    00:31

    Пенсії з інвалідності: наскільки вони зростуть 2026 року

    00:22

    Google масово повертає колишніх працівників для розвитку штучного інтелекту

    00:13

    Частина працівників у 2026 році може втратити бронювання: яку зарплату потрібно отримувати

    00:05
    22 Грудня

    Які солодощі можна їсти навіть на дієті: корисні смаколики під час схуднення

    23:54

    Гроші за автоцивілку можна повернути: держава й страхові відкрили компенсацію, про яку знали не всі

    23:45

    Шведські винищувачі Gripen невдовзі зможуть запускати “довгі” ракети Taurus

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.