Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Помилковий переказ на чужу картку: як повернути гроші
    • Штучні органи замість тварин: у США запускають програму переходу до 3D-моделей у медицині
    • У Франції відкрили вогонь по невідомих дронах над базою з ядерною зброєю
    • В Україні виявили десятки тисяч небезпечних іграшок напередодні свят
    • НБУ продає золоті 100 грн з особливим дизайном: який вигляд мають
    • Морози і штормовий вітер: синоптикиня розповіла, якою буде погода 6-7 грудня
    • Як прикрасити ялинку 2026 року: кольори, тренди, фото
    • Корабель ВМС США помилково відкрив вогонь по американських винищувачах, – BI
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Секрет ідеальної яєчні: шеф назвав один простий інгредієнт, який усе змінить

    Секрет ідеальної яєчні: шеф назвав один простий інгредієнт, який усе змінить

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій26 Жовтня 2025, 14:231 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Приготувати ідеальну яєчню – завдання, про яке сперечаються навіть шеф-кухарі. Однак, як пише express, кулінар Френк Прото стверджує, що знайшов бездоганний спосіб, який гарантує ідеальний результат щоразу.

    Перед початком готування він радить звернути увагу на температуру сковорідки: вона має бути добре прогріта, але не перегріта. Контроль тепла – ключ до успіху.

    Секретний інгредієнт – вершкове масло. За словами шефа, саме масло робить яєчню особливою. Воно не тільки надає страві ніжного смаку, а й допомагає домогтися правильної текстури.

    Як добре приготувати яйця – інструкція

    Спочатку потрібно додати трохи олії, щоб змастити дно сковороди. Потім додайте на розігріту сковорідку яйця і, коли вони вже схопилися по краях, але жовток ще рідкий, настає момент додати ще одну щедру ложку олії.

    На цьому етапі Френк радить ложкою акуратно поливати гарячою олією білок навколо жовтка, уникаючи центру. Так яєчня набуває золотистого відтінку і легкого карамельного смаку.

    Через кілька секунд білок стає хрустким, а жовток залишається м’яким і ніжним – саме таким, яким його подають у найкращих ресторанах.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт яєчня
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Помилковий переказ на чужу картку: як повернути гроші

    17:26

    Штучні органи замість тварин: у США запускають програму переходу до 3D-моделей у медицині

    17:23

    У Франції відкрили вогонь по невідомих дронах над базою з ядерною зброєю

    17:20

    В Україні виявили десятки тисяч небезпечних іграшок напередодні свят

    17:02

    НБУ продає золоті 100 грн з особливим дизайном: який вигляд мають

    16:56

    Морози і штормовий вітер: синоптикиня розповіла, якою буде погода 6-7 грудня

    16:54

    Як прикрасити ялинку 2026 року: кольори, тренди, фото

    16:50

    Корабель ВМС США помилково відкрив вогонь по американських винищувачах, – BI

    16:46

    Виплатять майже 2 400 гривень: які 5 доплат можуть отримати пенсіонери

    16:43

    Учені навчилися “перезаряджати” старіючі клітини

    16:38
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.