Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Помилковий переказ на чужу картку: як повернути гроші
    • Штучні органи замість тварин: у США запускають програму переходу до 3D-моделей у медицині
    • У Франції відкрили вогонь по невідомих дронах над базою з ядерною зброєю
    • В Україні виявили десятки тисяч небезпечних іграшок напередодні свят
    • НБУ продає золоті 100 грн з особливим дизайном: який вигляд мають
    • Морози і штормовий вітер: синоптикиня розповіла, якою буде погода 6-7 грудня
    • Як прикрасити ялинку 2026 року: кольори, тренди, фото
    • Корабель ВМС США помилково відкрив вогонь по американських винищувачах, – BI
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Обід за 10 хвилин: як приготувати ситний салат з тунцем

    Обід за 10 хвилин: як приготувати ситний салат з тунцем

    Ольга СтепановаОльга Степанова01 Квітня 2024, 16:591 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви в пошуках ідеального рецепта для обіду, варто звернути увагу на салат з тунцем. Цю ситну закуску захочете готувати щодня. Раніше ми розповідали, як приготувати крабовий салат за 5 хвилин, а тепер ділимося рецептом ідеального обіду, що не займе у вас багато часу.

    Особливість цього салату — соус на основі йогурту. Рецептом поділилися на порталі “Господинька”.

    Як приготувати салат з тунцем

    Інгредієнти:

    • білокачанна капуста — 1/4 качана;
    • морква — 1 шт;
    • ріпчаста цибуля — 1/2;
    • консервований тунець — 150 г;
    • петрушка — 20г.

    Для соусу:

    • гірчиця -1/2 чайної ложки;
    • лимонний сік — 1/2 столової ложки;
    • йогурт — 75г;
    • сіль — на свій смак;
    • рослинна олія — 1 столова ложка.

    Спосіб приготування:

    1. Знімаємо з капуст верхні листки та миємо. Нарізаємо капусту тоненькими смужками та перекладаємо у глибоку тарілку.
    2. На тертці натираємо моркву і додаємо до капусти. Нарізаємо пір’ям цибулю і перекладаємо до решти овочів.
    3. Миємо та подрібнюємо петрушку і додаємо до салату. Тунець виймаємо з олії і кидаємо в миску, не розминаючи.
    4. В окремій тарілці перемішуємо гірчицю, лимонний сік, йогурт, олію і сіль. Додаємо соус до салату.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    їжа обід рецепт салат страви тунець
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Помилковий переказ на чужу картку: як повернути гроші

    17:26

    Штучні органи замість тварин: у США запускають програму переходу до 3D-моделей у медицині

    17:23

    У Франції відкрили вогонь по невідомих дронах над базою з ядерною зброєю

    17:20

    В Україні виявили десятки тисяч небезпечних іграшок напередодні свят

    17:02

    НБУ продає золоті 100 грн з особливим дизайном: який вигляд мають

    16:56

    Морози і штормовий вітер: синоптикиня розповіла, якою буде погода 6-7 грудня

    16:54

    Як прикрасити ялинку 2026 року: кольори, тренди, фото

    16:50

    Корабель ВМС США помилково відкрив вогонь по американських винищувачах, – BI

    16:46

    Виплатять майже 2 400 гривень: які 5 доплат можуть отримати пенсіонери

    16:43

    Учені навчилися “перезаряджати” старіючі клітини

    16:38
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.