Categories: Гламур

Анджеліну Джолі спровокували і їй довелося шукати вихід з незручної ситуації

Голлівудська зірка прибула на Нью-Йоркський кінофестиваль, у рамках якого представила картину «Марія» про оперну співачку Марію Каллас. Після прем’єри Анджеліну помітили на вулиці – вона люб’язно підійшла до прихильників, які терпляче чекали на неї кілька годин біля входу в готель. Один із чоловіків простягнув Джолі плакат, на якому вона постала в компанії колишнього чоловіка Бреда Пітта.

Фото було зроблено в рамках промокампанії фільму «Містер і місис Сміт» 2005 року, коли актори закохалися на знімальному майданчику. Бред розлучився з дружиною Дженніфер Еністон і у 2006-му Пітт і Джолі перестали приховувати службовий роман.

Попри ворожнечу з Бредом, Енджі повелася незворушно – вона залишила автограф поруч із зображенням 60-річного ексобранця. Джолі зберігала безпристрасний вираз обличчя, поки ставила підпис на постері, який виявився згорнутий, але було добре видно частину обличчя Пітта.

Місис Незворушність. Фото: Getty Images

У картині «Містер і місис Сміт» актори зіграли двох шпигунів, хімія яких ускладнюється тим фактом, що їм було доручено вбити одне одного. Фільм мав касовий успіх і викликав глобальний скандал, коли з’ясувалося, що двох головних героїв у житті так само тягнуло одне до одного, як і на екрані. Користувачі по всьому світу розділилися на два табори: «Команда Джолі» та «Команда Еністон», суперечки та спекуляції навколо голлівудського любовного трикутника не вщухають і досі.

Дженніфер Еністон. Фото: Getty Images

Дочка акторів Джона Войта і Маршелін Бертран стверджувала, що не мала романтичних стосунків із Бредом до його розлучення з Дженніфер.

«Бути близькою з одруженим чоловіком, коли мій власний батько зраджував мою матір, – це не те, що я могла б пробачити. Я не змогла б подивитися на себе вранці, якби зробила це. Мене б не привабив чоловік, який зраджує свою дружину», – висловилася Джолі.

Анджеліна і Бред розлучилися у 2016 році після скандалу на борту приватного літака. Відтоді вони перебувають у стані затяжних судових розглядів з приводу опіки над дітьми та розподілу майна. У зірок є шестеро дітей – 23-річний Меддокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло і 16-річні двійнята Вів’єн і Нокс.

З Паксом, Захарою і Меддоксом. Фото: Getty Images

Після прем’єри в Нью-Йорку зірка фільму «Малефісента» вирішили затриматися в місті. Її помітили на прогулянці з сином Паксом, вони зупинилися, щоб пообідати в ресторані Rubirosa в Сохо. Джолі обрала образ total black. Сукню завдовжки до щиколотки вона поєднувала зі стильним тренчем. Образ доповнили човники на шпильці з м’якої замші, об’ємна сумка на ремінці зі срібного ланцюжка і сонцезахисні окуляри.

На прогулянці з Паксом. Фото: BackGrid

Пакс одягнув білу футболку, чорні джинси, сіре пальто і білі кросівки. Аутфіт довершили темні окуляри й капелюх-вушанка зі штучного хутра. Молодий чоловік намагається максимально закрити обличчя після аварії, в яку він потрапив 29 липня 2024 року. Пакс на байку врізався в автомобіль. Хлопець все ще відновлюється і готується до пластичної операції, щоб позбутися шрамів на обличчі.

Романчук Микола

Recent Posts

“Небезпечніше за вбивць?” у Росії вигадали покарання для батьків квадроберів

У Росії запропонували запровадити відповідальність для батьків дітей-квадроберів, включаючи кримінальне покарання та позбавлення батьківських прав. Адже нове віяння…

3 хв. ago

Після переїзду в 100-річну хатину посеред лісу життя пари перетворилось на пекло (фото)

Американка Лоріс Лівінгстон та її чоловік два роки тому купили казковий 100-річний будинок у лісі, але…

12 хв. ago

Мобілізація українців до 25 років: нардеп зробив важливу заяву

Військове керівництво погодилось повністю виключити мобілізацію громадян до 25 років. Про це в етері Еспресо заявив народний депутат Михайло…

20 хв. ago

Маск роками таємно фінансував праві рухи, що критикували адміністрацію Байдена

Американський бізнесмен Ілон Маск протягом кількох років таємно фінансував консервативну політичну групу, яка критикувала адміністрацію…

28 хв. ago

Народна принцеса: яка Кейт Міддлтон у реальному житті

Брат Кейт Міддлтон розповів, якою насправді є його сестра. Про це пише Us Weekly. У своїх мемуарах…

37 хв. ago

“Від мене мало що залишилося”: Елтон Джон розповів про своє здоров’я (фото)

Британський співак, піаніст і композитор Елтон Джон увечері 2 жовтня відвідав показ документального фільму "Елтон Джон: Ніколи…

45 хв. ago