Categories: Авто

Популярні, але ненадійні: названо три моделі вживаних авто, яких слід уникати

Два популярних автомобільних ютубери Адам Морріс і Джим Халл поділилися, на їхню думку, списком ненадійних моделей вживаних авто, яких слід уникати. Так, експерти закликали не купувати три популярні вживані хетчбеки, стверджуючи, що вони можуть коштувати дорожче, ніж їхні власники розраховували, пише Express.

В одному зі своїх останніх відео два австралійські водії розповідають про вживані автомобілі, яких слід уникати, починаючи з Vauxhall Astra (Opel Astra), який продається на локальних ринках як Holden.

Експерти радять “не підходити до Astra”. Особливо до будь-якої моделі 1998-2009 років випуску. До старих моделей стає все важче знайти запчастини, тому їх дуже важко ремонтувати.

Хоча останні версії Astra були широко розхвалені, Джим і Адам зазначили, що четверте і п’яте покоління далекі від ідеалу. Окрім застарілого зовнішнього вигляду, деякі власники Astra страждали від несправностей в електроніці, таких як панель приладів, що давала помилкові показання, та проблеми зі зчепленням.

Далі експерти також рекомендують водіям триматися подалі від Ford EcoSport або будь-якої моделі, побудованої між 2011 і 2018 роками з двигуном EcoBoost, через їхню погану репутацію щодо надійності.

“Цей двигун був визнаний “двигуном року” в якійсь дурнуватій категорії, а потім став одним з найгірших двигунів усіх часів. Це просто повна нісенітниця. Поки ми говоримо про Ford, взагалі уникайте всього, що має двигун EcoBoost або коробку передач PowerShift”, – зазначив Джим Халл.

Водночас Адам Морріс запропонував автомобілістам, які бажають придбати вживаний автомобіль з елементами розкоші, не зупиняти свій вибір на Chrysler 300C, розкритикувавши низьку якість збірки.

“Збірки в них – це просто абсолютний жарт. Не тільки механічно, але й внутрішнє оздоблення, зовнішнє оздоблення. Так, не купуйте 300C”, – підкреслив автомобіліст.

Ольга Степанова

Recent Posts

Скандал за скандалом: Микола Тищенко знову “зашкварився”

Не встигла країна відпочити від новин про Миколу Тищенка, як раптом спалахнув новий скандал. "Ексслуга…

40 секунд ago

Повістки поштою: у МО попередили, коли почнуть їх масово розсилати українцям

Після закінчення 60-денного терміну, передбаченого законом для уточнення військово-облікових даних, в Україні для передачі повісток…

4 хв. ago

Безугла знову накинулася на Сирського та “рознесла” його: нова гучна заява нардепки

Народна депутатка Мар'яна Безугла знову "рознесла" головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Цього разу вона розкритикувала його за поїздки на…

6 хв. ago

З роботи зможуть звільнити за порушення правил поведінки: Зеленський підписав закон

Верховна Рада подолала вето президента України та схвалила із врахуванням його пропозицій проєкт закону №7731…

30 хв. ago

В Укренерго розповіли, коли 3 липня буде найгірша ситуація зі світлом в Україні

Графіки відключень світла у середу, 3 липня, діятимуть по всій Україні з 00:00 до 24:00. Заходи обмеження споживання…

1 годину ago

“Вирішуємо наше майбутнє”: Джилл Байден прокоментувала дебати чоловіка

Каденція Джо Байдена добігає кінця. Восени 2024 року стане відомо, чи оберуть його на другий…

1 годину ago