• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • ШІ створив цифрову пастку: мільйони користувачів втратили зв’язок із реальністю
    • Рожеві фламінго в Італії знищують врожай рису: фермери б’ють на сполох
    • В Україні змінили правила техогляду: як тепер перевірятимуть авто і скільки це коштує
    • Українська розвідка підірвала магістральний газопровід у Сибіру — Bloomberg
    • Росія підняла у повітря Ту-95 і Ту-160: відбулися пуски ракет
    • Romoss та Anker відкликають мільйони повербанків через загрозу займання
    • Водіїв штрафуватимуть і позбавлятимуть прав за відсутність аптечки чи знака зупинки
    • Росія готує стратегічну авіацію для чергового ракетного обстрілу України
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як смачно запекти реберця в духовці із хрусткою золотистою скоринкою

    Як смачно запекти реберця в духовці із хрусткою золотистою скоринкою

    Ольга СтепановаОльга Степанова15 Грудня 2023, 10:071 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Реберця – це м’ясо, яке ідеально підходить для запікання. Якщо правильно приготувати продукт – зверху буде золотиста апетитна скоринка. Для цього варто використати соус барбекю. 

    Ідея приготування золотистих запечених реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Дуже смачно подавати з картопляним пюре. 

    Як смачно запекти реберця в духовці: із хрусткою золотистою скоринкою

    Інгредієнти:

    • ребра
    • гірчиця
    • спеції
    • мед
    • соус барбекю

    Спосіб приготування:

    1. Змащуємо ребра гірчицею та залишаємо маринуватись в холодильник на 2-3 години.

    2. Дістаємо, завертаємо в пергаментний папір та фольгу.

    3. Випікаємо 2 години за температури 180 градусів.

    4. Змішуємо мед та соус барбекю.

    5. Змащуємо спочатку один бік та випікаємо 15 хвилин за температури 200 градусів, і потім з інший для скоринки.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    запікання мясо реберця рецепт фудблогерка

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    ШІ створив цифрову пастку: мільйони користувачів втратили зв’язок із реальністю

    01:23

    Рожеві фламінго в Італії знищують врожай рису: фермери б’ють на сполох

    01:10

    В Україні змінили правила техогляду: як тепер перевірятимуть авто і скільки це коштує

    01:05

    Українська розвідка підірвала магістральний газопровід у Сибіру — Bloomberg

    00:59

    Росія підняла у повітря Ту-95 і Ту-160: відбулися пуски ракет

    00:40
    11 Липня

    Romoss та Anker відкликають мільйони повербанків через загрозу займання

    23:30

    Водіїв штрафуватимуть і позбавлятимуть прав за відсутність аптечки чи знака зупинки

    23:23

    Росія готує стратегічну авіацію для чергового ракетного обстрілу України

    23:19

    Погода на вихідні 12 та 13 липня: вдень до +37 °C, теплі ночі і раптові дощі

    23:18

    У Білому домі заявили, що Ілон Маск бачив у Трампі «образ батька»

    23:13
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.