• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чоловік порізав співробітника ТЦК: деталі нападу
    • Європа наполягає: поділ України на регіони — навіщо і що це означає
    • Повітряний простір зачинено: Йорданія готується до ударів — армія в стані тривоги
    • Вирощуємо буряк без хімії: прості поради для великого врожаю
    • Назвали причину, чому Харлан пропустить чемпіонат Європи з фехтування
    • Водіям на замітку: коли можна не показувати поліції військовий квиток
    • Росія знову кричить про “дронову навалу”
    • Морські безпілотники на службі оборони: як Тайвань вчиться на досвіді України
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Ситний сніданок за 20 хвилин: смачний рецепт панкейків без молока

    Ситний сніданок за 20 хвилин: смачний рецепт панкейків без молока

    Ольга СтепановаОльга Степанова26 Жовтня 2023, 11:041 хвилина на читання Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Неперевершені панкейки – близькі родичі наших млинців, щось середнє між тонкими млинцями та оладками. Приготувати їх не важко навіть початківцю кулінару. Все, що потрібно, — це замісити нескладне тісто і приготувати їх на сковороді.А ви можете собі уявити млинці без молока? Shuba пропонує рецепт смачних пишних панкейків без молока. Такий універсальний та смачний сніданок сподобається і дітям, і дорослим.

    Як приготувати панкейки без молока

    Інгредієнти на 5 порцій:

    вода — 355 мл;олія соняшникова рафінована — 120 мл;яйця курячі — 2 шт.;борошно пшеничне — 300 г;цукор — 50 г;розпушувач — 30 г;ванільний екстракт — 8 мл;сіль — 4 г;масло вершкове 73% — до свого смаку.Спосіб приготування:

    Воду, олію, яйця і ванілін змішайте в одній мисці.В іншу миску насипте борошно, цукор, розпушувач, сіль і добре перемішайте і додайте до яєчної суміші. Все перемішайте.Сковорідку для млинців розігрійте на середньому вогні зі шматочком вершкового масла|мастила|.Налийте ополоником приблизно 1/6 частину тесту на сковорідку і посмажте млинець з кожного боку по 2-3 хвилини або до появи бульбашок. Панкейки складайте один на одного у плоску тарілку.

    Читайте також

    Профільна освіта в Україні: які нововведення чекають школярів

    Скандал у школах: новий підручник викликав хвилю обурення — що в ньому не так

    В Україні піднімуть вік мобілізації: кого торкнеться новий закон

    Останні новини
    Сьогодні

    Чоловік порізав співробітника ТЦК: деталі нападу

    11:17

    Європа наполягає: поділ України на регіони — навіщо і що це означає

    11:07

    Повітряний простір зачинено: Йорданія готується до ударів — армія в стані тривоги

    10:57

    Вирощуємо буряк без хімії: прості поради для великого врожаю

    10:42

    Назвали причину, чому Харлан пропустить чемпіонат Європи з фехтування

    10:32

    Водіям на замітку: коли можна не показувати поліції військовий квиток

    10:13

    Росія знову кричить про “дронову навалу”

    09:59

    Морські безпілотники на службі оборони: як Тайвань вчиться на досвіді України

    09:51

    5 простих звичок, які реально покращать здоров’я — і не потребують грошей

    09:43

    «Сюрприз під капотом»: в Україні масово знаходять фальшиві деталі в авто з Європи

    09:29
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.