Учені виявили ряд корисних продуктів, які здатні покращити стан крові та загалом підтримувати здоров’я організму.Дослідники з’ясували, що деякі продукти мають властивості, що сприяють зменшенню ризику серцево-судинних захворювань, зміцненню імунітету та покращенню загального самопочуття, пишуть Економічні Новини.
Серед рекомендованих продуктів, які мають позитивний вплив на стан крові, вчені відзначили:
Червоний грейпфрут: цей фрукт багатий антиоксидантами, вітаміном C та фолієвою кислотою, які сприяють підтримці здоров’я кровоносних судин та зменшенню запалення.
Гречана крупа: містить велику кількість розчинних волокон, які допомагають знижувати рівень холестерину в крові, що сприяє здоров’ю серця.
Лосось: багатий Омега-3 жирними кислотами, які знижують ризик утворення згустків крові, покращують еластичність судин та сприяють нормалізації артеріального тиску.
Куркума: містить активний компонент куркумін, який має протизапальні властивості та сприяє покращенню мікроциркуляції крові.
Шпинат: багатий залізом, вітаміном С та фолієвою кислотою, сприяє формуванню червоних кров’яних клітин і підтримує нормальний рівень гемоглобіну.
Ці продукти можна легко включити до раціону харчування та користуватися їхніми корисними властивостями для збереження здоров’я крові.
В тренді:
- Анджеліна Джолі не дозволяє батькам Пітта спілкуватися з онуками
- Медведєв погрожує передати технології ядерної зброї “ворогам США”
- Мобілізація без фронту: хто може потрапити до тилових частин
- Втома від війни. В Ізраїлі все більше резервістів не хочуть служити в армії – The Washington Post
- Російського генерала зняли з посади командувача угрупованням “Південь”: названо причину
- Росія намагається зробити “Шахеди” зі штучним інтелектом. The Guardian пояснило мету
- “Справжня м’ясорубка”: соратник Трампа висловився про завершення війни в Україні
- Такого ще не було: українці почали консервувати курячі яйця