Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • ТЦК оштрафував заочно: чи можуть українців карати без їхньої участі
    • Названо причину, завдяки якій європейські автомобілі подешевшають
    • У Росії палає одне з найбільших у світі підприємств з виробництва аміаку
    • Атакований у Ростові танкер РФ йде під воду
    • У березні 2026 року пенсії зростуть: хто отримуватиме більше
    • Нецензурна лайка виявилася несподівано корисною: вчені здивували експериментом
    • Сало на троні: як український делікатес переміг інші “корисні сніданки”
    • У Росії сильні вибухи: у якому місті пропало світло
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як смачно приготувати реберця в духовці: м’ясо просто тане у роті

    Як смачно приготувати реберця в духовці: м’ясо просто тане у роті

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій18 Грудня 2025, 21:301 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Реберця можна дуже смачно приготувати в духовці. Важлико додати до м’яса пікантний соус, який зробить золотисту скоринку зверху і соковитості.

    Ідея приготування соковитих реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки kathycoooks в Instagram.

    Як смачно приготувати реберця в духовці: м'ясо просто тане у роті

    Інгредієнти:

    • свинячі реберця – 600 г
    • сіль, перець, копчена паприка, сушений часник – за смаком

    Інгредієнти для соусу:

    • соєвий соус – 2 ст.л.
    • гірчиця – 1 ч.л.
    • кетчуп – 3 ст.л.
    • мед – 1 ст.л.

    Спосіб приготування:

    1. Реберця натерти спеціями і залишити на 15-20 хвилин.

    2. Поставити запікати під фольгу в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 1,5-2 години.

    3. Для соусу змішати всі інгредієнти до однорідності.

    4. Зняти фольгу, щедро змастити соусом і запекти ще 10 хвилин до рум’яної скоринки.

    5. Ще раз дістати з духовки, змастити соусом та поставити ще на 10 хвилин.

    6. Подавати з додатковою порцією соусу та улюбленим гарніром.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    реберця в духовці рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    ТЦК оштрафував заочно: чи можуть українців карати без їхньої участі

    09:41

    Названо причину, завдяки якій європейські автомобілі подешевшають

    09:40

    У Росії палає одне з найбільших у світі підприємств з виробництва аміаку

    09:40

    Атакований у Ростові танкер РФ йде під воду

    09:35

    У березні 2026 року пенсії зростуть: хто отримуватиме більше

    09:05

    Нецензурна лайка виявилася несподівано корисною: вчені здивували експериментом

    09:02

    Сало на троні: як український делікатес переміг інші “корисні сніданки”

    08:42

    У Росії сильні вибухи: у якому місті пропало світло

    08:37

    Мобілізація-2026: що можуть змінити через 14 днів

    08:31

    ЄС ухвалив 90 млрд євро допомоги Україні: у Кремлі істерично відреагували

    08:27
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.