Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Польща готує “грошову реформу”: які банкноти не прийматимуть з 2026 року
    • Безугла поставила під сумнів візит Зеленського на Куп’янський напрямок
    • Що робити, якщо вашу валізу загубили в аеропорту після перельоту: інструкція
    • ПФУ більше не пробачить помилок: хто втратить субсидію, незважаючи на непосильні платіжки
    • Порушення правил військового обліку: який штраф можна отримати
    • Трамп дав Україні «зелене світло»: до чого готуватися Росії
    • Смачні солодкі трубочки з кремом до чаю: як приготувати в домашніх умовах
    • Пенсія у 60 років — яким має бути стаж у 2026 році
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як смачно приготувати курячі стегна на обід: м’ясо вийде дуже соковитим

    Як смачно приготувати курячі стегна на обід: м’ясо вийде дуже соковитим

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій12 Грудня 2025, 19:561 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Курячі стегна ідеально підходять для обіду. Їх можна дуже смачно запекти в духовці. А для того, щоб м’ясо було соковитим, додайте апельсиини.

    Ідея приготування соковитих курячих стегон в апельсиновому соусі опублікована на сторінці фудблогерки recipes.naumenko в Instagram.

    Як смачно приготувати курячі стегна на обід: м'ясо вийде дуже соковитим

    Інгредієнти:

    • стегна – 1 кг.
    • апельсин – 3 шт.
    • лимон – 1/4
    • соєвий соус – 150 мл.
    • гірчиця – 1 ст.л.
    • мед – 1 ст.л.
    • перець, сухий часник

    Спосіб приготування:

    1. Сік одного апельсину, сік 1/4 лимону, соєвий соус, мед, гірчицю та перець з часником обʼєднати – це маринад.

    2. На дно форми викласти кільця апельсинів.

    3. Покласти туди стегна і залити все маринадом.

    4. Накрити харчовою плівкою.

    5. Поставити у холодильник на 2-3 години маринуватися.

    6. Через 2-3 години дістати і поставити у попередньо розігріту до 210° духовку на 40-50 хвилин (до румʼяної скоринки).

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    курячі стегна рецепт фудблогерка
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Польща готує “грошову реформу”: які банкноти не прийматимуть з 2026 року

    12:47

    Безугла поставила під сумнів візит Зеленського на Куп’янський напрямок

    12:37

    Що робити, якщо вашу валізу загубили в аеропорту після перельоту: інструкція

    12:23

    ПФУ більше не пробачить помилок: хто втратить субсидію, незважаючи на непосильні платіжки

    12:10

    Порушення правил військового обліку: який штраф можна отримати

    11:50

    Трамп дав Україні «зелене світло»: до чого готуватися Росії

    11:39

    Смачні солодкі трубочки з кремом до чаю: як приготувати в домашніх умовах

    11:23

    Пенсія у 60 років — яким має бути стаж у 2026 році

    11:13

    США пропонують Україні гарантії на основі статті 5 НАТО в обмін на вихід з Донбасу, – Axios

    10:49

    Найкращі кросовери: названо 5 недорогих моделей, які варто купити

    10:39
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.