Проста, яскрава закуска нашвидкуруч, яка чудово підійде як для повсякденного меню, так і для подавання до святкового столу.
Подайте як закуску або гарнір до м’яса чи риби.
Інгредієнти
Зелень промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
Часник очистьте і видавіть через прес.
Болгарський перець помийте і обсушіть.
У сковороді на середньому вогні розігрійте олію, викладіть болгарський перець, накрийте кришкою і обсмажте з усіх боків до золотистого кольору, потім відправте його в целофановий пакет, залиште на 10 хвилин і зніміть шкірку.
У мисочку викладіть часник, перець чорний мелений, сіль, зелень, перемішайте і залийте цим соусом болгарський перець, накрийте кришкою і залиште на 15-20 хвилин за кімнатної температури.
Поради:
- Зелень використовуйте на свій смак.
- Закуску можна відправити в холодильник на ніч.
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

