Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Жах на Київщині: мати живцем спалила власного сина — подробиці справи
    • Телефон сідає за день? Лайфхаки для батареї, які працюють на 100%
    • 7 легких рецептів для швидкого схуднення без голоду
    • Рік Коня принесе удачу саме цим трьом знакам Зодіаку
    • Українці можуть втратити дах над головою: нові плани Європи
    • Мобілізованим доведеться розкошелитися: чим забезпечить держава, а що треба купувати
    • Штраф 3400 гривень прямо на вулиці: кого жорстко покарають за носіння одягу ЗСУ
    • Миколаїв і Одеса як “картка для торгу”: аналітики ISW про плани РФ
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Вареники будуть значно смачнішими: як приготувати на сковорідці

    Вареники будуть значно смачнішими: як приготувати на сковорідці

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій07 Листопада 2025, 16:562 Mins Read Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо хочеться приготувати щось домашнє, ситне й по-справжньому смачне – вареники у вершковому соусі з грибами стануть чудовим вибором. Це страва, яку можна подати як на сімейну вечерю, так і на святковий стіл. Ніжний соус із вершків робить вареники особливо м’якими, а обсмажені гриби додають насиченого аромату. Страва готується просто, а результат завжди виходить ресторанним.

    Ідея приготування вареників у срусі на сковорідці опублікована на сторінці фудблогерки iriska dimitrova в Instagram.

    Вареники будуть значно смачнішими: як приготувати на сковорідці

    Інгредієнти:

    • вареники з картоплею та грибами – 500 г
    • цибуля – 1 шт.
    • печериці – 250 г
    • олія – 2–3 ст.л.
    • вершкове масло – 40 г
    • вершки (20% жирності) – 300 мл.
    • вода – 100-150 мл.
    • сирокопчений бекон – за бажанням
    • зелень – для подачі
    • сіль, чорний перець – за смаком

    Спосіб приготування:

    1. Очистіть і наріжте цибулю. Обсмажте її на олії до прозорості, потім додайте нарізані печериці й готуйте до золотистого кольору.

    2. Посоліть, поперчіть, перемішайте та перекладіть у миску.

    3. У тій самій сковороді розтопіть вершкове масло, за потреби долийте трохи олії.

    4. Викладіть вареники й обсмажте з усіх боків до апетитної скоринки. Додайте до них обсмажені гриби з цибулею, влийте вершки, приправте сіллю та перцем.

    5. Перемішайте, накрийте кришкою та тушкуйте на малому вогні приблизно 10–15 хвилин. Якщо соус виходить надто густим, долийте трохи води.

    6. Перед подачею прикрасьте страву свіжою зеленню. Для більш вираженого смаку можна додати підсмажений сирокопчений бекон. Вареники у вершковому соусі виходять настільки ніжними, що їх неодмінно захочеться приготувати знову.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    вареники рецепт страви
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Жах на Київщині: мати живцем спалила власного сина — подробиці справи

    12:24

    Телефон сідає за день? Лайфхаки для батареї, які працюють на 100%

    12:13

    7 легких рецептів для швидкого схуднення без голоду

    12:00

    Рік Коня принесе удачу саме цим трьом знакам Зодіаку

    11:49

    Українці можуть втратити дах над головою: нові плани Європи

    11:36

    Мобілізованим доведеться розкошелитися: чим забезпечить держава, а що треба купувати

    11:30

    Штраф 3400 гривень прямо на вулиці: кого жорстко покарають за носіння одягу ЗСУ

    11:27

    Миколаїв і Одеса як “картка для торгу”: аналітики ISW про плани РФ

    11:24

    She Congress 2025: історії рішучості жінок, що змінюють бізнес, громади й суспільні цінності

    11:20

    У Кремлі заявили, що розмову Путіна і Трампа поки не планують

    11:14
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.