Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся
    • Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала
    • Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився
    • ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати
    • Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки
    • Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто
    • Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі
    • Зеленський вивів Єрмака зі складу Ставки та РНБО
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » На смак як риба: розповідаємо, як смачно посмажити цвітну капусту в клярі

    На смак як риба: розповідаємо, як смачно посмажити цвітну капусту в клярі

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина14 Жовтня 2025, 21:541 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Цвітна капуста – дуже смачний і корисний овоч, який можна смажити, варити, тушкувати, робити смачні запіканки та пироги. Ще з неї вийде дуже смачне пюре, салати.

    Ділимося рецептом дуже смачної смаженої цвітної капусти в клярі, яка готується 10 хвилин.

    Інгредієнти:

    • Цвітна капуста 500 г
    • Яйця 2 шт.
    • Сметана 2 ст.л.
    • Сіль, перець за смаком
    • Борошно 3-4 ст.л
    • Сир твердий 50 г

    Спосіб приготування:

    1. Капусту помийте та розберіть на суцвіття. У киплячій підсоленій воді відваріть суцвіття 3-5 хвилин, а потім відкиньте на друшляк, щоб стекла вся рідина.

    2. Для кляру: у відповідний посуд вбийте яйця, додайте сметану, борошно, сіль і чорний мелений перець. Перемішайте до однорідного кляру.

    3. Відварену капусту опустіть у кляр і ретельно перемішайте, щоб він добре обволікав суцвіття капусти. Деко для випічки застеліть папером і викладіть на нього суцвіття капусти. Посипте натертим сиром і запікайте при 200 С 15 хвилин!

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт цвітна капуста
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся

    22:43

    Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала

    22:40

    Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився

    22:36

    ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати

    22:34

    Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки

    22:29

    Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто

    22:14

    Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі

    22:12

    Зеленський вивів Єрмака зі складу Ставки та РНБО

    22:05

    Кожен може “пробити” себе в реєстрі: як дізнатися про борги за комуналку та кредити в Україні

    22:00

    Податкова Польщі візьметься за банківські рахунки українців: до чого готуватися з 1 січня

    21:52
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.