Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чому гуде газовий котел: основні причини та коли варто бити на сполох
    • Юристи сказали, кого можуть виключити з військового обліку
    • Різдвяний стіл у 2025 році: за що доведеться заплатити 1 374 гривні
    • Право на землю — скільки гектарів безплатно надає держава
    • Уникнути підвищення не вдасться: що буде з тарифами на світло
    • Вчені визначили дату першого поцілунку: він не був людським
    • Бюджетне життя: на чому можна економити, але все одно почуватися добре
    • Секрет міцних кісток: що має бути у вашому щоденному раціоні
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Неочікувано, але факт: популярні продукти стають шкідливими у холодильнику

    Неочікувано, але факт: популярні продукти стають шкідливими у холодильнику

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина08 Липня 2025, 12:291 Min Read Вірусні новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Не усі продукти можна зберігати в холодильнику.

    Для деяких продуктів не підходить прохолодне і вологе середовище, кажуть фахівці зі здоров’я кишечника.

    Ці чотири продукти стають токсичними під час зберігання в холодильнику.

    Часник

    У прохолоді часник швидко вражає цвіль.

    Головки часнику мають низьку кислотність, що робить їх схильними до розвитку Clostridium botulinum, більш відомої як збудник ботулізму.

    Цибуля

    Іноді люди кладуть у холодильник половинку цибулі, але робити цього не варто. Крохмаль починає перетворюватися на цукор, і цибулина поступово покривається токсичною для організму цвіллю.

    Імбир

    На ньому теж швидко починає утворюватися цвіль, яка пов’язана з нирковою і печінковою недостатністю.

    Рис

    Йдеться про вже приготований рис. Багато людей почали зберігати приготований рис у холодильнику через його стійкість до крохмалю, і вони думають, що це допомагає знизити рівень холестерину і цукру в крові. Але насправді рис – один з інгредієнтів, який найшвидше уражається цвіллю. Якщо ви збираєтеся зберігати його в холодильнику, то не більше ніж 24 години.

    Найобговорюваніші події, популярні відео, меми, тренди соцмереж і несподівані історії, що набирають мільйони переглядів. Усе, чим живе інтернет і про що говорить світ, — у розділі «Вірусні новини».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    холодильник
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Чому гуде газовий котел: основні причини та коли варто бити на сполох

    17:34

    Юристи сказали, кого можуть виключити з військового обліку

    17:25

    Різдвяний стіл у 2025 році: за що доведеться заплатити 1 374 гривні

    17:04

    Право на землю — скільки гектарів безплатно надає держава

    16:55

    Уникнути підвищення не вдасться: що буде з тарифами на світло

    16:46

    Вчені визначили дату першого поцілунку: він не був людським

    16:35

    Бюджетне життя: на чому можна економити, але все одно почуватися добре

    16:26

    Секрет міцних кісток: що має бути у вашому щоденному раціоні

    16:15

    Таїланд готується до великої війни? На кордоні з Камбоджею оголошено комендантську годину

    16:04

    Цей розкішний закинутий замок називають найромантичнішими руїнами Тернопільщини

    15:55
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.