Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу
    • ТЦК не потягнуть до суду: справи закриють без розгляду
    • Цей кросовер відірвуть з руками: названо найпопулярніший “‎свіжопригнаний”‎ легковик
    • Таємниці Сфінкса: навіщо насправді створили велетенську статую в Гізі
    • Вже сьогодні: у Раді анонсували гучне рішення Зеленського
    • Користувачів Android просять терміново оновити свої пристрої: що сталося
    • Вчені б’ють на сполох: сонячний суперспалах підняв радіацію до рекорду за 20 років
    • Ухилянтів чекає новий вал “репресій”: хочуть максимально ускладнити життя
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Запечена молода картопля на вогні: ділимося рецептом ситної та смачної страви для всієї родини

    Запечена молода картопля на вогні: ділимося рецептом ситної та смачної страви для всієї родини

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина02 Травня 2025, 16:381 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Молода картопля – відмінний овоч для запікання, а також її можна смачно зварити з кропом, додавши вершкове масло та спеції. Варто зазначити, що молоду картоплю можна не чистити, а просто добре помити.

    Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої картоплі, із салом та спеціями.

    Рецепт картоплі

    Інгредієнти:

    • Картопля молода (середній розмір) – 600 г
    • Грудинка (бекон) копчена чи варено-копчена або сало – 300 г
    • Часник – 6 зуб. 
    • Олія – 60 мл
    • Сіль – за смаком
    • Паприка копчена – 2 ч. л.

    Спосіб приготування:

    1. Картоплю помити. Якщо велика розрізати навпіл. Додайте сіль, паприку та ароматну олію з травами ,перець чилі, базилік, томати. Все ретельно змішайте та дайте постояти 30 хвилин.

    2. Грудинку нарізати шматочками приблизно 3х3 см. Нанизуйте на шпажки по черзі картоплю та грудинку. Можна використовувати шампура чи дерев’яні шпажки.

    3. На фольгу викласти шпажку. Додати подрібнений часник та полити залишками маринаду. Щільно загорнути у фольгу та скріпити краї. Так зробити з кожною шпажкою.

    4. Готуйте на вогні 20-25 хвилин. 

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    запечена картопля молода картопля рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу

    14:15

    ТЦК не потягнуть до суду: справи закриють без розгляду

    14:12

    Цей кросовер відірвуть з руками: названо найпопулярніший “‎свіжопригнаний”‎ легковик

    14:11

    Таємниці Сфінкса: навіщо насправді створили велетенську статую в Гізі

    14:09

    Вже сьогодні: у Раді анонсували гучне рішення Зеленського

    14:05

    Користувачів Android просять терміново оновити свої пристрої: що сталося

    13:30

    Вчені б’ють на сполох: сонячний суперспалах підняв радіацію до рекорду за 20 років

    13:27

    Ухилянтів чекає новий вал “репресій”: хочуть максимально ускладнити життя

    13:23

    Принц Гаррі пожартував про Трампа та дорікнув американцям на телебаченні США

    13:16

    Банки посилили правила фінмоніторингу: які перекази масово перевіряють

    13:13
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.