• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Меланія Трамп зникла з Білого дому: президент США змушений виконувати її обов’язки
    • Виплати та зарплати в Європі: українці за гранню – “мінімалка” нижче нікуди
    • Банальна помилка залишить без пенсії: ПФУ попередив літніх українців
    • Цю готівку не використати: які гривні не прийме жоден касир
    • Підвищення податків: Україна та МВФ обговорюють ПДВ, ПДФО та податок на розкіш
    • Укрпошта перетворить на ухилянта: чим загрожує прострочена повістка у поштовій скрині
    • Дають до 10 днів, далі випишуть штраф: тим, у кого є автомобіль, нагадали одне правило
    • Коли може бути кінець світу: яку дату називав легендарний Стівен Гокінг
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Чому треба заморожувати хліб: експерт здивував поясненням

    Чому треба заморожувати хліб: експерт здивував поясненням

    Романчук МиколаРоманчук Микола03 Лютого 2025, 13:571 хвилина на читання Різні новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Іноді господині кладуть хліб до морозилки. Найчастіше роблять це для того, аби він не зіпсувався. Втім, мало хто знає, що ця звичка робить хліб кориснішим. 

    Про це розповів експерт з питань харчування та гастроентерології Карен Аларкон у коментарі MARCA.

    За його словами, заморожування хліба зробить набагато кориснішим. Зокрема, він міститиме значно менше вуглеводів, ніж свіжий. 

    “Якщо ви заморозите хліб і виймете скибочку, щоб розігріти її, вуглеводи стануть пробіотичною клітковиною. Вона не тільки принесе користь вашій мікробіоті, але й регулюватиме рівень глюкози в крові. Також що під дією тепла крохмаль засвоюється краще, а тому це усуне ймовірне здуття живота та газів”, – розповів фахівець. 

    Втім варто пам’ятати: попри те, що хліб після заморожування матиме менше вуглеводів, він залишається калорійним. А відтак не варто цим нехтувати. 

    Карен Аларкон радить заморожувати хліб нарізаним на скибочки.

    “Ви просто дістаєте скибочки та кладете їх до мікрохвильовки. Не слід забувати, що вже розморожений хліб не можна повторно заморозити”, – наголосив він.

    поради хліб

    Читайте також

    Хочеш багатий урожай без хімії? Посади поруч ці 3 рослини — і забудь про шкідників

    «Помилки, які коштують врожаю»: 5 звичок, через які гине розсада навіть у досвідчених дачників

    Фраза-вбивця стосунків: психологи попереджають

    Останні новини
    Сьогодні

    Меланія Трамп зникла з Білого дому: президент США змушений виконувати її обов’язки

    00:55

    Виплати та зарплати в Європі: українці за гранню – “мінімалка” нижче нікуди

    00:46

    Банальна помилка залишить без пенсії: ПФУ попередив літніх українців

    00:38

    Цю готівку не використати: які гривні не прийме жоден касир

    00:31

    Підвищення податків: Україна та МВФ обговорюють ПДВ, ПДФО та податок на розкіш

    00:22

    Укрпошта перетворить на ухилянта: чим загрожує прострочена повістка у поштовій скрині

    00:13

    Дають до 10 днів, далі випишуть штраф: тим, у кого є автомобіль, нагадали одне правило

    00:05
    08 Травня

    Коли може бути кінець світу: яку дату називав легендарний Стівен Гокінг

    23:54

    Новим Папою Римським став американський кардинал: що відомо про нього

    23:45

    Нідерланди назвали більшу за Росію загрозу для НАТО

    23:37
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.