З наближенням Нового року кулінари прагнуть урізноманітнити своє святкове меню. Однією з найпопулярніших страв є ананасовий сорбет – чудові ласощі з Іспанії.
Цей напій складається з ананасового пюре та кави в поєднанні з традиційним іспанським ігристим вином, що робить його унікальним доповненням до будь-якого святкування. Рецептом ананасового сорбету ділиться Bilshe.
Рецепт ананасового сорбету на Новий рік
- Час: 15 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 750 мілілітрів вина ігристого (бажано з ароматом кави);
– 1 ананас свіжий;
– 1 апельсин;
– 1 лимон;
– 100 грамів цукру.
Приготування:
- Розріжте навпіл ананас, очистьте його від шкірки, видаліть качан і наріжте невеликими шматочками. Поставте в холодильник на кілька годин.
- Безпосередньо перед самою подачею покладіть охолоджений ананас в блендер, додайте сік з одного апельсина і лимона, цукор, усе подрібніть.
- В останню чергу влийте вино Cava і ще раз збийте до однорідної маси.
- Напій розлийте по келихах, прикрасьте шматочком свіжого ананаса і подавайте негайно.
Смачного!
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».
Читайте ЕКСПЕРТ у Google News
Підписатися

