Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Помилковий переказ на чужу картку: як повернути гроші
    • Штучні органи замість тварин: у США запускають програму переходу до 3D-моделей у медицині
    • У Франції відкрили вогонь по невідомих дронах над базою з ядерною зброєю
    • В Україні виявили десятки тисяч небезпечних іграшок напередодні свят
    • НБУ продає золоті 100 грн з особливим дизайном: який вигляд мають
    • Морози і штормовий вітер: синоптикиня розповіла, якою буде погода 6-7 грудня
    • Як прикрасити ялинку 2026 року: кольори, тренди, фото
    • Корабель ВМС США помилково відкрив вогонь по американських винищувачах, – BI
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як правильно запікати страви у фользі: поради господиням

    Як правильно запікати страви у фользі: поради господиням

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина17 Грудня 2024, 09:121 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Фольга за запікання — незамінна річ на кухні. Вона не лише захищає посуд від жиру, але й допомагає приготувати ароматні та смачні страви в духовці.

    Уважно придивившись до фольги, ви точно помітите, що одна її сторона матова, а інша — блискуча. Від того, якою стороною ви замотаєте продукти, буде залежати кінцевий результат та якість запікання.

    Глянцевий бік фольги краще віддає тепло і майже не прилипає до продуктів, тому матова сторона повинна бути зовні.

    Запікаючи страви з риби чи м’яса, звертайте увагу на те, щоб не було контакту з повітрям. Добре закріплюйте краї фольги з кожного боку. А ось під час приготування овочів або фруктів, навпаки, потрібне повітря.

    В такому разі продукти пропаряться і будуть значно м’якшими.

    Щільно загортайте фольгу під час запікання, якщо ви любите хрумку скоринку.

    Багато кому не вдається отримати золотисту скоринку під час приготування страв у фользі. Щоб такого з вами не трапилося, доведіть страву до готовності, а потім розгорніть фольгу і залишіть в духовці ще на 10-15 хвилин.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    запікання фольга
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Помилковий переказ на чужу картку: як повернути гроші

    17:26

    Штучні органи замість тварин: у США запускають програму переходу до 3D-моделей у медицині

    17:23

    У Франції відкрили вогонь по невідомих дронах над базою з ядерною зброєю

    17:20

    В Україні виявили десятки тисяч небезпечних іграшок напередодні свят

    17:02

    НБУ продає золоті 100 грн з особливим дизайном: який вигляд мають

    16:56

    Морози і штормовий вітер: синоптикиня розповіла, якою буде погода 6-7 грудня

    16:54

    Як прикрасити ялинку 2026 року: кольори, тренди, фото

    16:50

    Корабель ВМС США помилково відкрив вогонь по американських винищувачах, – BI

    16:46

    Виплатять майже 2 400 гривень: які 5 доплат можуть отримати пенсіонери

    16:43

    Учені навчилися “перезаряджати” старіючі клітини

    16:38
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.