• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • На Банковій розглядають зміну керівників СБУ та ГУР
    • Греблі зміщують полюси Землі: вчені зафіксували глобальний вплив на вісь планети
    • Магнітна буря 11 липня буде слабкою: прогноз сонячної активності
    • Студенти можуть повернути частину коштів за навчання: як це зробити
    • Кабмін пропонує мінімальну зарплату, яка не покриває навіть базових витрат
    • Трамп уперше передасть зброю Україні за президентськими повноваженнями — Reuters
    • Ізраїль вважає, що Іран зберіг запаси збагаченого урану — NYT
    • Канцлер Німеччини заявив, що Росія має компенсувати Україні €500 млрд збитків
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Квашені яблука з медом та барбарисом на зиму: як замочити

    Квашені яблука з медом та барбарисом на зиму: як замочити

    Ольга СтепановаОльга Степанова25 Серпня 2024, 19:321 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    В Україні досить часто господині влітку готують квашені яблука для того, щоб взимку на стіл подати смачну закуску. Вони не тільки смачні, але і містять просто величезну кількість вітамінів.

    Як приготувати квашені яблука, щоб були тверді та смачні, в Instagram розповіла фудблогерка Вікторія Петренко. Під час їх приготування вона використовувала мед та барбарис, що зробити страву ще більш смачною.

    Інгредієнти

    • Сіль – 2 ч.л.
    • Мед – 4 ч.л.
    • Холодна вода – 2 л
    • Яблука пізніх сортів
    • Барбарис – 1 ч.л.
    • Гірчичний порошок – 1 ч.л.

    Спосіб приготування

    1. У миску кладемо сіль, мед, заливаємо холодною водою і перемішуємо до повного розчинення.

    2. У банки накладаємо яблука пізніх сортів, додаємо барбарис, або листя вишні чи смородини, гірчичний порошок і заливаємо розсолом до верху.

    3. Накриваємо кришкою і ставимо у тепле місце на 3-4 дні.

    4. Якщо потрібно доливаємо розсіл. Потім переносимо у холод на 1-1,5 місяці.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    барбарис квашені яблука рецепт

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    На Банковій розглядають зміну керівників СБУ та ГУР

    09:27

    Греблі зміщують полюси Землі: вчені зафіксували глобальний вплив на вісь планети

    09:24

    Магнітна буря 11 липня буде слабкою: прогноз сонячної активності

    09:22

    Студенти можуть повернути частину коштів за навчання: як це зробити

    09:21

    Кабмін пропонує мінімальну зарплату, яка не покриває навіть базових витрат

    09:18

    Трамп уперше передасть зброю Україні за президентськими повноваженнями — Reuters

    09:05

    Ізраїль вважає, що Іран зберіг запаси збагаченого урану — NYT

    09:01

    Канцлер Німеччини заявив, що Росія має компенсувати Україні €500 млрд збитків

    08:59

    Трамп запровадив 35% мито для Канади та пригрозив податками іншим країнам

    08:56
    10 Липня

    «Шахтар» розгромив «Ільвес» у кваліфікації Ліги Європи з рахунком 6:0

    23:17
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.