• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Кремль задіяв черниць для гібридної війни в Європі
    • Зеленський готує заміну послів — кадрові рішення вже ухвалені
    • Українським водіям загрожують штрафи до 10 тисяч на АЗС
    • Україна може повернути Маріуполь воєнним шляхом — Білецький
    • Братчук пояснив, навіщо Росія атакує великі міста України
    • США підняли в небо бомбардувальники: ціллю може бути Іран
    • В Україні запровадять великі штрафи для водіїв з гучними авто
    • Іран підготувався до втрати лідера: Хаменеї визначив наступників
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як правильно випікати паску: секрети досвідчених господинь

    Як правильно випікати паску: секрети досвідчених господинь

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина01 Травня 2024, 10:321 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Великдень наближається, і з ним приходить час для традиційного випікання паски - особливого святкового десерту

    Досвідчені господині знають кілька секретів, які допомагають зробити паску смачною і неперевершеною, пише Експерт.

    Ось що варто знати:

    1. Вибір і підготовка інгредієнтів: Перш за все, вибирайте якісні продукти: свіже молоко, яйця, вершкове масло, цукор, ваніль і цитрусова цедра. Для тіста використовуйте високоякісну муку.

    2. Попередня підготовка тіста: Замісіть м’яке тісто за класичним рецептом, додавши розтоплене вершкове масло та ретельно його вимішавши. Важливо дати тісту підійти на теплому місці до подвійного об’єму.

    3. Додавання інгредієнтів: Додавання цукру, яєць, розтопленого вершкового масла, ванілі і цитрусової цедри робить паску ароматною та смачною. Ретельно вимішайте всі інгредієнти, щоб утворилася однорідна маса.

    4. Формування паски: Паску формуйте високою круглою формою з отвором посередині. Покладіть паску на підсипану мукою або покриту папером для печі форму.

    5. Підведення до готовності: Перед пекти паску, зробіть на ній хрестовидний зріз, а потім помістіть у попередньо розігріту духовку. Пекти приблизно 40-50 хвилин до золотистого кольору.

    6. Охолодження і обсмаження: Паску вийміть з духовки і залиште охолоджуватися. Потім змастіть її вершковим маслом і обсипте цукром.

    З дотриманням цих порад ви зможете злити традицію з смаком у вашій власній пасці на Великдень. Насолоджуйтесь смачними святами!

    Великодень паска

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Кремль задіяв черниць для гібридної війни в Європі

    22:25

    Зеленський готує заміну послів — кадрові рішення вже ухвалені

    21:37

    Українським водіям загрожують штрафи до 10 тисяч на АЗС

    20:29

    Україна може повернути Маріуполь воєнним шляхом — Білецький

    20:22

    Братчук пояснив, навіщо Росія атакує великі міста України

    20:13

    США підняли в небо бомбардувальники: ціллю може бути Іран

    20:01

    В Україні запровадять великі штрафи для водіїв з гучними авто

    19:01

    Іран підготувався до втрати лідера: Хаменеї визначив наступників

    18:44

    Українцям пояснили, яким буде тариф на газ з 1 вересня

    17:58

    Білоруський режим раптово випустив з колонії опозиціонера Тихановського

    17:38
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.