• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Росія окупувала село на Донеччині
    • Стало відомо, чому РФ “кинула” Іран
    • Стали відомі нові деталі спецоперації “Павутина”
    • Паркан між будинками: яку висоту дозволяє закон — секретна норма розкрита
    • Нова Зеландія оголосила про новий пакет допомоги Україні
    • Урожай без хімії: як підживити рослини натуральними засобами і не витратити зайвого
    • Після іранської атаки: Трамп назвав ракетний удар «дуже слабким»
    • Чи безпечно пити каву без кофеїну: думки експертів різняться
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Перетворює млинці в справжню отруту: дієтологи попереджають про популярну помилку

    Перетворює млинці в справжню отруту: дієтологи попереджають про популярну помилку

    Ольга СтепановаОльга Степанова01 Квітня 2024, 11:441 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Млинці — досить популярна страва серед українців. Але мало хто здогадується, що є важлива помилка, яка може не лише зіпсувати млинці, але й перетворити їх на отруту для організму.

    Мова йде про вершкове масло, на якому досить часто смажать млинці. Виявляється, робити так не варто, адже цей продукт не призначений для тривалого нагрівання.

    Під час приготування млинців вершкове масло починає сильно коптити на сковороді. Саме в цей момент в продукт потрапляють канцерогени.

    Якщо ви будете постійно повторювати таку помилку, то це закінчиться досить серйозними проблемами зі здоров’ям, зокрема, шкідливі компоненти можуть спровокувати розвиток ракової пухлини.

    На чому тоді краще смажити млинці? Дієтологи та гастроентерологи підкреслюють, що для приготування цієї популярної страви найкраще підходять дезодоровані та рафіновані олії без запаху. Це може бути не лише соняшникова олія, але й оливкова, кокосова чи гхі.

    Також фахівці радять не переборщувати з солодкими начинками для млинців. Вони значно підвищують калорійність страви, чим спричиняють різкі стрибки рівня цукру в крові та швидко провокують відчуття голоду. Як результат — ви будете переїдати і набирати зайву вагу.

    дієтологи млинці помилка

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Росія окупувала село на Донеччині

    10:30

    Стало відомо, чому РФ “кинула” Іран

    10:15

    Стали відомі нові деталі спецоперації “Павутина”

    10:05

    Паркан між будинками: яку висоту дозволяє закон — секретна норма розкрита

    10:00

    Нова Зеландія оголосила про новий пакет допомоги Україні

    09:48

    Урожай без хімії: як підживити рослини натуральними засобами і не витратити зайвого

    09:37

    Після іранської атаки: Трамп назвав ракетний удар «дуже слабким»

    09:25

    Чи безпечно пити каву без кофеїну: думки експертів різняться

    09:12

    Україну накриє екстремальна спека

    09:00

    Долари — під виглядом справжніх: як відрізнити підробку ще на касі

    08:47
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.